AKTUELNO

Pitanja koja su postavili gledaoci napravila opštu pometnju u Eliti!

Sinoć je u najgledanijem rijalitiju u regionu "Elita", kao i svake srede, održana emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, a od prvog pitanja nastao je haos.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Veče je započeo Nenad Aleksić Ša, koji je gledaocima objasnio šta se desilo tokom sinoćne žurke i zašto je Miona Jovanović odbila poljubac sa njim.

- Nije mi jasan taj postupak, to me je baš iznerviralo, sada su kokice. Sve je okej, sve kul, poljubimo se i odjednom su sada kokice u pitanju. Posle je rekla: "Ne mogu punih usta", jeli smo 15 minuta pre toga, izašli smo na cigaru. Tako da, nije mi jasno jer kada legnemo u krevet, tu je i Žana, totalno opušteno je sve - rekao je Ša.

Nakon toga Miona je dobila pitanje o viralnom klipu sa društvenih mreža, na kom Stanislavu Krofaku kaže: "Ja te vo... Poznajem najbolje".

- Ja to nisam rekla sto odsto, želim da vidim, nema šanse. Mogu da tvrdim 85 odsto da to nije tako - rekla je Miona.

- Ne sećam se te situacije - dodao je Stanislav.

Još jedno pitanje o dešvanju sa medenog meseca Mione i Stanislava napravilo je opšti haos u Beloj kući, a radi se u trenutku kad mu je zamerila što je nije napolju branio od Nenadove bivše žene, Vanje Ignjatović.

Tokom prve pauze za reklame Miona je pobesnela zbog Stanislava, koji je rekao da joj nije posvećivao pažnje koliko to Ša radi, zbog čega je oplela po njemu i otkrila da joj je ispunjavao sve želje.

U nastavku emisije Ša je doživeo nervni slom zbog Mioninog boravka u hotelu sa Stanislavom. On je zaurlao iz sveg glasa, a onda i napustio emisiju.

Reper je nakon toga seo na pod u Rajskom vrtu, gde je vrištao i plakao na sav glas, a onda je došla i Miona, pa se nastavila svađa.

Reper nije mogao da se smiri, pa je nastavio da urla na Mionu i da joj zamera sve što je saznao da je pričala sa Stanislavom.

U nastavku emisije došlo je do žestoke svađe Maje Marinković i Aneli Ahmić, koja je započela još u utorak u kazinu, kad je Maja posmunjala da se dešava nešto između Ahmićeve i Stanislava.

- Ako se loše oseća nakon svega što se desilo ne znam zašto provocira toliko, kao da želi da je svi napadaju. Smatram da sam preterala za stomak ali sve ostalo mislim, istom merom sam uzvratila. Ne znači da je ona bolji čovek što je to snašlo, mislim da jako ružno provocira - rekla je Maja.

- Ja ne vidim nikoga, oni mene prvi vređaju non stop - dodala je Aneli.

Sledeće pitanje napravilo je dodatni haos u odnosu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, a radilo se o tome što je ona prokomentarisala sa Stanislavom u hotelu da je ukusna hrana koju jednu.

Jovana Tomić Matora dobila je pitanje o razvodu sa Anitom Stanojlović, gde su je gledaoci optužili da je namerno produžila postupak, koji je mogao da se završi mnogo lakše.

Anita je uverena da je Matora to u radila u nadi da će između njih dvoje doći do pomirenja.

- Ukapirala je da nema ništa od toga, ona bi bila sa mnom zbog sujete i ljubomore ponovo - rekla je Anita.

Miona je takođe u emisiji "Pitanja gledalaca" priznala da bi mnoge stvari bile drugačije da je sačekala Novu godinu i susrela se sa Stanislavom.

- Ja sam rekla da bih čekala prvi i da bih presekla ali da nisam bila sigurna, on se meni samo sviđuckao, ne mogu da poredim tad emociju sa dečkom sa kojim sam bila i novi odnos. Nenad mi se jeste svideo ali nije bila veća emocija prema njemu na početku - rekla je Miona.

Miona i Ša nastavili su da se svađaju tokom emisije ispred Bele kuće, a ona mu je najavila paklenu osvetu zbog njegovog ponašanja.

Tenzija između Aneli i Marka Janjuševića Janjuša i dalje nije prestajala, a Ahmićeva ga je ponovo optužila da je smirio svoje ponašanje, kako bi ispeglao odnos sa bivšom suprugom Enom.

U nastavku noći došlo je do žestoke svađe Ša i Lepog Miće, tokom koje su pale najstrašnije reči. Oni su urlali iz petnih žila jedan na drugog, zbog čega se orila Bela kuća.

Među učesnicima "Elite " pokrenula se sumnja da je Anita u drugom stanju, a kad je Matora to saznala da nije mogla da prikrije da menja sve boje na licu.

Maja je tokom noći više puta pokušala da opravda svoje ponižavanje zbog Stanislava, a on nije prestajao da je kanali, pa ju je prozvao bolesnicom zbog ljubomornih scena koje pravi.

Nakon emisije došlo je do brutalne svađe Ša i Mione, a nije je prolila mora suza jer joj reper ništa ne veruje i sumnja da ima emocije prema bivšem dečku Stanislavu.

Autor: A. N.