AKTUELNO

Vladimir Volkov čuva sećanje na svog oca za kojeg je vezan, a koji je, nažalost, preminuo na današnji dan prošle godine.

Bivši sportista je na društvenim mrežama podelio fotografiju svog roditelja uz tužnu poruku:

- Godina prođe, dan nikad - napisao je Volkov u opisu slike citirajuću čuvenog Žarka Lauševića čija knjiga nosi baš ovakav naziv.

Na zajedničkoj uspomeni Vladimira i njegovog tate se vidi kako zajedno uživaju na ručku negde na odmoru.

Foto: Instagram.com

Iako je doživeo veliku porodičnu tragediju Vladimir se trudi da to stoički podnese. On često na društvenim mrežama deli porodične trenutke, a najemotivnija je bila fotografija gde je porodica Volkov na okupu:

- Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju decu je da voli njihovu majku. Zbogom matori - napisao je on u svom prvom oglašavanju nakon tragedije.

Foto: Instagram.com

Nekadašnji defanzivac Partizana je tokom karijere promenio veliki broj srpskih klubova, a između ostalog je nastupao za Partizan, OFK Beograd Radnički iz Niša, Rad... Gradio je inostranu karijeru u Portugalu, Moldaviji, Belgiji, Poljskoj i na Kipru, a 17 puta je bio reprezentativac Crne Gore, iako je rođeni Beograđanin. Najbolje se snalazio na mestu levog beka, a sada se posvetio privatnom biznisu u čemu ga je otac podržavao.

Autor: Milica Krasić