AKTUELNO

Pevačica Goca Tržan uvek je otvoreno govorila o svom životu, a jednom prilikom ispričala je za jednu od najbolnijih situacija u životu.

Kako je Goca Tržan jednom prilikom ispričala tokom jednog gostovanja, jedan od najtežih trenutaka bio je kada je njena baka umrla, a ona je nakon sahrane morala da ide na nastup.

- Nikada neću zaboraviti kada mi je baka Cveta, koju sam volela najviše na svetu, preminula, mi smo je sahranili, ja sam uveče otišla da pevam - rekla je pevačica.

Otvoreno je govorila o partnerskim odnosima i objasnila zašto nijedan muškarac nije mogao da je iskoristi.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Previše sam bila načitana, obrazovana, inteligentna, da bih nekom muškarcu bila samo seksualni objekat. Mene ne prati senka prvog braka. To neko drugi želi da iskoristi. To je bilo pre 13 godina, ja sam tri puta duže u braku i u vezi sa sadašnjim suprugom nego što sam bila ukupno u vezi i braku sa prvim mužem - rekla je Goca u jednoj emisiji.

"Ljubav se u braku ne podrazumeva"

Podsetimo, pevačica je jednom prilikom istakla da smatra da se ljubav u braku ne podrazumeva, već je u pitanju kompenzacija novčanih sredstava kako bi se prehranila porodica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ljubav se u braku ne podrazumeva, to je ekonomska i socijalna zajednica, i kada se stvara porodica u većini slučajeva se gleda ko koliko ima novca. Tako da što se tiče drugih ljudi to je na kraju njihov način i kome ja mogu da sudim, ja ne mogu hodati u tuđim cipelama – rekla je Goca u jednom emisiji na TV Pink.

Autor: Nikola Žugić