AKTUELNO

Voditeljka i pevačica Ana Sević otvoreno je oduvek govorila o svom privatnom životu, ali o svom ocu nikada nije volela javno da priča.

Odrastala je sa majkom Danijelom, a do svoje 20. godine nije znala ko joj je otac.

Biološki otac Ane Sević, Vidan, pojavio se u njenom životu tek kada je postala devojka, u vreme kada je učestvovala u "Zvezdama Granda". Njena majka je kao vrlo mlada ostala u drugom stanju i sa Anom se preselila u prestonicu dok je bila beba.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačicin otac se u međuvremenu oženio i dobio ćerku Maju. Pevačica i njen otac su sada u odličnim odnosima, a ona je bliska i sa svojom polusestrom Majom, a mnogi tvrde da njih dve liče.

- Ana i njen otac Vidan se dvadeset godina nisu ni poznavali, niti su imali ikakav kontakt. Njena majka je kao mlada za trudnela s Vidanom i još dok je Ana bila beba, njih dve su se preselile u prestonicu. Pričalo se da je to dete Vidanova, ali niko ništa nije mogao da potvrdi, jer je to bila samo usputna veza i vremenom se sve zataškalo. Danijelu su mnogi krivili što će joj dete rasti bez oca, zato je ona odlučila da se brže-bolje udalji od svega. Otpočela je novi život u Beogradu i uskoro se udala – pričao je svojevremeno izvor blizak porodici Ane Sević.

Autor: Milica Krasić