AKTUELNO

Tanja Savić iznenadila sve kada je otkrila da bi volela da joj gosti na prvom solističkom kocnertu u Beogradu budu kolege iz Zvezda Granda.

Pevačica Tanja Savić svoju karijeru počela je pre dvadeset godina u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Ona se tada našla u finalu i osvojila treće mesto.

Mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, a ona se u jeku najveće populernosti povukla sa javne scene i zasnovala porodicu, međutim kada je pokušala da se vrati u životu joj se desio preokret.

Foto: TV Pink Printscreen

Razvod, borba za starateljstvo, i još mnogo privatnih problema, ali se Tanja sa svime time izborila i vratila na scenu jača nego ikada, te je publiku obradovala mnogim hitovima.

Ona sada uživa u ljubavi sa Muhamedom Mukijem Bešićem, karijera joj blista. Nedavno je objavila nov album, a na promociji su se pojavili mnogi pevači ali i pojedine njene kolege iz prve postave Zvezda Granda.

Foto: Pink.rs/N. Panić

Tanja je odlučila da 9. novembra napravi prvi solistički koncert u Beogradu i proslavi dvadeset godina svoje karijere.

Gostujući u jednoj radio emisiji Tanja je otkrila tada da li će na koncertu imati goste, a njen odgovor je mnoge prijatno iznenadio:

Želim da okupim moju ekipu iz prve postave Zvezda Granda

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/Aleksandar Nalbantjan, Tv Pink Printscreen

Pevačica je priznala da bi joj bilo drago da se na bini sa njom nađu njene kolege, a veruje da bi publika to baš volela.

Da li će Tanja uspeti u svojoj nameri, ostaje nam da ispratimo, a nema sumnje da publika jedva čeka da zajedno nakon toliko godina zapevaju Bane Mojićević, Stevan Anđelković, Tanja Savić, Darko Filipović, Nemanja Nikolić i Slavica Ćukteraš.

Autor: N.B.