AKTUELNO

Reper priznao da se od malih nogu borio za bolju budućnost!

Tokom Premijere - Vikend Specijala, reper Nemanja Đerić Đekson je u rublici Vaših pet minuta govorio o njegovom odrastanju i početku njegove karijere.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nemanja je kao nema, nisam imao pa sam stvorio i borio se i sada imam brdo para, a Đerić kao 'đe ćete - rekao je Đekson pa se osvrnuo na svoje odrastanje:

- Moje odrastanje je bilo lepo, voleo sam osnovnu školu. Iskreno bilo mi je lepo iako je moja majka bila samohrana i borila se sa dvoje dece i sa bolesnim roditeljima. Bilo je teško, ali se uvek trudila da nam bude lepo. Meni je kao malom falila soba, ali dobro. Kada sam odrastao falila mi je lova. Nisam planirao da se bavim muzikom, ona je izabrala mene i mnogo toga mi je donela. Imao sam grupu Kurtuazija i imali smo koncert u Domu omladine. Menadžeri su nas koristili davali nam po dvesta evra a oni uzimali po pet hiljada.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga poznati reper je progovorio o danu kada je rešio da se on sam bavi muzikom:

- Coja i ja smo otvorili studio i tu smo se zavozali i krenuli da se bavimo produkcijom, ali mene je radila muzika, volim binu a i lova je mnogo bolja. Muzika je najjači posao, dobio sam taj put za muziku i shvatio sam da mi treba hit da imam lovu. Mi kada smo krenuli da se bavimo muzikom, došli smo sa ulice, nisam kriminalac, nego sam bio klinac. Mi smo imali neki naš stil, a sada se priča da nas kopiraju, mada to nije kompiranje, to je stil - rekao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Reper je nakon toga progovorio o njegovom učešću u Zadruzi 1:

- Mene niko nije osuđivao iako sam radio stvari za ostudu, mada sam možda delovao bezuslovno, pa sam im bio zanimljiv - rekao je Đekson.

Autor: N.B.