AKTUELNO

Nije ostao imun na njenu lepotu!

Estradni par Aca Ilić i Biljana Jevtić su decenijama u skladnom braku u kom su dobili sin Ivana. Iako važe za najskladniji par na estradi, priznaju da i u njihovom odnosu ima krize.

- Ima mnogo lepih žena i ja, kao i svaki drugi muškarac, pomislim "jao što je ova žena lepa, što bi bilo lepo kada bi bila moja", ali onda ubrzo shvatim da je to što imam sa Biljanom veoma vredno i da nijedna žena nije vredna da ja rušim svoje gnezdo - počeo je muzičar.

Foto: TV Pink Printscreen

- U ovim godinama ne isplati se imati neku drugu ženu ni meni, niti bilo kome drugom. Kasno je sada za neki razvod, za neke nove ljubavne priče.

- U životu uvek postoji nešto što je iznad nekog trenutka požude, strasti. Ne može čovek, na kraju krajeva, da bude sebičan i da misli samo na sebe – izjavio je ranije.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč "razvod" zabranjena u njihovom domu

Ipak, razvod Biljane Jevtić i Ace Ilića tema je koja se u njihovom domu ne spominje.

- Reč razvod u našoj kući nikada nije spomenuta, ni u najvećem besu ni u najvećoj ljutnji. Svako ima svoju žutu minutu, ali toliko smo zajedno i toliko smo toga prošli pa znamo da će to brzo i da prođe. Pustiš onu drugu stranu da se izduva i onda posle sat vremena pijemo kafu u dvorištu i nastavimo da komuniciramo normalno kao da se ništa nije desilo.

Foto: Pink.rs

- Odem nekad na turneju u Ameriku ili Australiju, ali se tada zaželim i kuće i žene. Tek tada kada se sklonim na dve, tri nedelje shvatim koliko mi fali sve ono za šta sam u nekom trenutku pomislio da mi je preko glave. Kada u avionu objave da za nekoliko trenutaka slećemo na beogradski aerodrom, osetim toliku sreću koju ne mogu da opišem jer idem svojoj kući da zagrlim svoju ženu i dete - zaključio je, prenosi Story.

Autor: N.B.