AKTUELNO

Sanja Vučić priznala da zbog velikih nastupa kombinuje slobodno vreme sa svojim dečkom.

Tokom Premijere - Vikend specijala, reporterka Katarina Rogojević je razgovarala sa pevačicom Sanjom Vučić sa kojom je razgovarala o nastupima i letnjim ljubavima:

- Moja sadašnja veza može da se karakteriše kao letnja jer smo se na leto upoznali - rekla je Sanja pa se osvrnula na nastupe koje ima:

- Počela je jaka sezona, nastupa ima, a vreme je da počnem da pijem nešto za imunitet jer ću puno raditi. Moja partner i ja kombinujemo naše vreme leti kada radim, uzima posao danak i moje prijatelji to razumeju, i to mi je drago jer kapiraju moj posao - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je potom progovorila o takozvanom IP-ju, načinu gde izbaci minimum šest pesma što ona i radi:

- Ja sam zadovoljna, bilo je tu kolaboracija, i obe pesme su prešle milion pregleda i ja sam jako zadovoljna. Nekako mi je drago jer sam sakupila te pesme za letnju sezonu, i ima vremena da se to ispromoviše sve. Moja i Teina pesma, nazvali su nas Bionse i Ariana Grande, a sada smo Bionse i Šakira. Mi se dugo znamo i sve je bilo lagano, a sa Giletom nisam sarađivala ali se pokazalo da je super sve - rekla je Sanja o duetima koje je snimila sa Teom Tairović i Amar Giletom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je prokomentarisala njenu objavu na platformi X gde je otkrila da je živela u Negotinu i da je drugarima pravila satove zubima na ruci:

- Jao jeste, ispala sam mangup, ali to je bilo druženje, njima je bio gušt da im ja pravim satove kao časovničar - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.