AKTUELNO

Vesna i Đole otkrili da li su imali letnje avanture u mladosti.

U toku Premijere - Vikend specijala, uživo sa crnogorskog primorja su se uključili Vesna i Đole Đogani. Oni su sa voditeljkom Bojanom Lazić pričali o svom novom albumu, ali i letnjim ljubavima.

- Super se provodimo, odmaramo nakon svega. Spremali smo album, pesma jedna je izašla, a album će uskoro da izađe i biće pravi spektakl. Album ima devet novih pesma, a biće i devet spotova i sada se bavimo montažom - rekla je Vesna pa je otkrila da li nastupaju u Crnoj Gori:

- Nama je jul rezervisan za odmor, ali desi se da zapevamo. Sinoć smo bili na nastupu Maje Berović i izašla sam na scenu i zapevala sa njom. Iskreno imamo nastupa zakazanih do sledeće godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Vesna je otkrila da je i dan danas zaljubljena u Đoleta:

- Jesam zaljubljena ali na drugačiji način, nije to više mladalačka ljubav, mi smo odrasli zajedno i sazreli, i to je najvažnije - rekla je Vesna pa je otkrila da li se seća letnjih avantura:

- Ja nisam neko ko je imao letnje avanture, ali znam da je to interesantno muškarcima - rekla je Vesna pa je Đole otkrio kakav je on bio u mladosti:

- I ja sam kao Vesna, više sam za ozbiljne veze. Ja i kada sam bio mlađi, bio sam stariji, bio sam ozbiljniji - dodao je Đole pa dodao:

- Naš montažer je upoznao svoju ženu uz pesmu Leto je na moru i evo godinama su braku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja uhvatim neke žene kada gledaju Đoleta, ali nisam ljubomorna, jesam ranije bila, ali više nisam. Kažem mu ja ako mu se ne sviđa neka ide - rekla je Vesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.