AKTUELNO

Pevačica Rada Manojlović otvoreno je govorila o odnosu sa bivšim momkom Milanom Stankovićem s kojim je nakon raskida ostala u prijateljskim odnosima.

Milan Stanković poslednjih godina povukao se sa estrade, a u poslednje vreme se o njegovom privatnom životu ništa ne zna. Sada je Rada istakla da ni ona nema kontakt sa Milanom, te da je ovo prvi put da ne zna ništa o njemu.

- Ne znam šta se dešava sa Milanom Stankovićem. Ništa ne znam o njemu. Ovo je prvi put da ja ne znam ništa o njemu. Nema čoveka, nestao je bukvalno - rekla nam je ona iskreno.

Foto: TV Pink Printscreen

Posvetio se veri

Podsetimo, Milan Stanković se pre nekoliko godina povukao se sa muzičke scene i tada se o njegovom privatnom životu malo zna u javnosti, a poznato je da većinu vremena provodi u manastiru.

Pevač već duže vreme mir pronalazi u pravoslavlju, a kako je do sada poznato, ne planira da se zamonaši.

Foto: E-Stock/katarina cvijanović, instagram printscreen

Kako je sada poznato, on je svoj boravak u manastiru iskoristio kako bi izučio tajne crkvene kuhinje, a jedno vreme je sam pomagao monaštvu u trpezariji.

Trenutno je u toku Vaskršnji post, koji traje 48 dana, i jedan je strog za vernike koji se pridržavaju kanona. Polovina posta odvija se na vodi, a prvih dana čak ne bi trebalo ništa jesti.

Autor: pink,rs