AKTUELNO

Aktuelna učesnica "Elite", Stefani Grujić sve je šokirala kada je u emisiji "Pitanja novinara" za crnim stolom i pred milionima gledalaca obelodanila aferu supruge Ivana Marinkovića, Jelene i to sa Urošem Rajačićem.

Stefani više nije mogla da ćuti, te je tako otkrila sve detalje afere udate Jelene Ilić Marinković, Ivanove žene, sa Urošem Rajačićem, mladim bokserom. Kako je istakla, njih dvoje flertuju i očijukaju se već mesecima, a ono što je posebno sve šokiralo jeste zapravo ostatak priče.

Foto: PINK.RS, E-STOCK/ ČASLAV VUKOJIČIĆ

Naime, Stefani je otkrila da je upravo ona prenosila porukice od Jelene Urošu i obratno, a dodatno su ostali bez teksta kada su saznali da su čak i prešli granicu, tj. da su bili prisniji dok su boravili u zatvoru u okviru imanja u Šimanovcima.

Celu ovu priču Jelena je pokušala da negira pred svima, no, međutim, jutros su učesnici "Elite" pronašli jednu od porukica koju je Jelena slala preko Stefani Rajačiću, a koju možete pogledati u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će se na dalje teći ova priča i da li će Jelena priznati svoje neverstvo Ivanu, ostaje nam da ispratimo, ali ono što smo svakako ispratili pre nepunih godinu dana, jeste to da su Jelena i Ivan stali na ludi kamen.

Sam čin njihovog venčanja bio je strogo intiman, a samo nekoliko dana kasnije najavili su svečani ručak povodom venčanja na kom su se okupili najbliži prijatelji.

Nedugo nakon toga, njih dvoje su objavili fotografije sa venčanja, što možete videti u tekstu iznad, ali i u nastavku istog:

Autor: Nikola Žugić