AKTUELNO

Juče je supruga popularnog glumca Miloša Bikovića, Ivana Malić, proslavila rođendan, a Biković je iznenadio svoju dragu romantičnim gestom.

Na svom Instagram nalogu, Ivana je podelila fotografiju iznenađenja koje joj je priredio njen suprug, otkrivajući detalje o proslavi.

Foto: Instagram.com

Romantično iznenađenje obuhvatalo je crveni balon u obliku srca, poklone i pera iste boje, a na jednom od balona pisalo je "Srećan rođendan" i to na ruskom jeziku. Ivana je oduševljeno objavila fotografiju sa suprugom, uz kratko, ali dirljivo "Sreća" i emotikon srca.

Podsetimo, par je početkom godine dobio predivnog sina Vasilija, a iako Biković retko govori o privatnom životu, nedavno je progovorio o očinstvu, ističući da se u toj ulozi čovek ostvaruje dok je živ.

- Ta uloga se razvija. Videćemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov - izjavio je Biković za "Blic".

Foto: Instagram.com

Porodica Biković odiše srećom i ljubavlju, a fotografije koje par povremeno podeli na društvenim mrežama svedoče o tome. Miloš i Ivana su uspeli da pronađu balans između javnog i privatnog života, čime su zadržali toplinu i intimnost svog doma za sebe i svoju porodicu. Početkom godine, Miloš Biković i Ivana Malić su postali roditelji sina kojem su dali ime Vasilije. Par je odlučio da sačuva intimnost svog porodičnog života daleko od očiju javnosti, te retko deli detalje o svom sinu.

Autor: Nikola Žugić