AKTUELNO

Prema pisanju domaćih medija, bivši košarkaš Nikola Peković je napustio suprugu i odlučio da se razvede, a prema nezvaničnim informacijama, mesecima već nije u Crnoj Gori i već ima novu devojku.

Podsetimo, proslavljeni košarkaš i njegova još zakonita supruga, doktorka radiologije Violeta Peković, upoznali su se 2015. a već u junu sledeće godine venčali su se na gala proslavi u Bečićima. U februaru naredne godine, bračni par je dobio sina.

Foto: Fonet/Aleksandar Koković

Violeta i Nikola su se sreli 2015. godineu Pljevljima, gde je ona u to vreme živela, a upoznao ih je Pekovićev blizak prijatelj. Osam godina starija od Nikole, doktorka radiolog Violeta i bivši košarkaš su svoju ljubav krunisali 18. juna 2016. godine. Mlada je uzela prezime Peković i rasplakala se dok se upisivala u knjigu venčanih! Nažalost, dva meseca kasnije, mediji su objavili vest da su Nikola i Violeta izgubili bebu. To je bio bolan trenutak za njih i ostali su u šoku, budući da nisu ni slutili da nešto nije u redu.

Već naredne godine Violeta je donela njihovo prvo dete na svetu, kome su roditelji dali ime Fedor.

- Nikola je prošle nedelje naručio sat marke roleks od 30.000 evra, koji će pokloniti Violeti kada bude izašla iz porodilišta s njihovim sinom. Pored toga, ženu će obradovati i luksuznim stanom u elitnom naselju Podgorice, koji vredi oko 200.000 evra - ispričao je izvor blizak bivšem košarkašu.

Foto: Twitter.com/@RMarjanovic98

U martu 2018. godine, Nikola i Violeta su krstili svog sina uoči prvog rođendana. Svog naslednika su krstili u manastiru na Cetinju.

Bivši košarkaš već neko vreme živi odvojeno od supruge i već mesecima ne boravi u Crnoj Gori. Priča se da je našao novu devojku i da je ona zaposlena u jednom javnom preduzeću u Srbiji. Navodno puno vremena provode zajedno i pitanje je dana kada će podneti papire za razvod od Violete, s kojom je zvanično u braku osam godina - kaže izvor Kurira.

S novom devojkom, navodno je nedavno viđen u Sarajevu.

- Priča se da je toliko zaljubljen da već planira novo venčanje, iako se zvanično još uvek nije razveo od Violete - rekao je izvor Kurira.

Autor: pink.rs