AKTUELNO

Burna noć u "Eliti", tenzija raste pred superfinale!

Sinoć je u "Eliti" održano još jedno finalno izbacivanje. Pored toga što je dvoje takmičara napustilo Belu kuću, voditelj Milan Milošević na samom početku večeri poveo je Jelenu Marinković i Uroša Rajačića na suočavanje u "Šiša bar".

Foto: Pink.rs

Jelena je na samom početku otkrila kako je počela njihova afera, koju je skrivala od supruga Ivana Marinkovića skoro tri meseca.

- Bilo je pre zatvora, slala sam čokoladice, ima mesec dana. Nakon čokoladice sam se distancirala, nisam dobila povratnu reakciju. On zna i kad sam ga prvi put pogledala na taj način. To je bio Vaskrs, peti maj. Ganjao se sa malim Urošem po dvorištu, tad smo počeli da se smejemo i tad sam videla kakve oči ima. Opet sam to ignorisala, ali ona sam rekla Slađi za njegove oči - rekla je Jelena.

Uroš je Jeleni žestoko zamerio što se svađa sa Ivanom nakon svega što mu je uradila sa njim, a onda i priznao da smatra da će se njih dvoje pomiriti.

- Iskreno, mislim da će Jelena Ivanu dati još jednu šansu - kazao je Rajačić.

Nakon "Šiša bara" Jelena i Uroš su nastavili da razgovaraju ispred sobe za rehabilitaciju, gde su se dogovorili da će se videti nakon "Elite" i bolje upoznati.

Nakon suočavanja Jelene i Uroša, Ivan nije mogao da sakrije koliko je očajan, a ona mu je u jednom trenutku prišla, ali je on samo ćutao.

Voditelj Milan Milošević vratio se u Belu kuću, jer je napravljen prvi presek. On je podigao nekoliko takmičara, a na kraju saopštio da "Elitu" napušta Lazar Čolić Zola.

Zolu je u studiju dočekala voditeljka Dušica Jakovljević, kao i bivša cimerka Lejdi Di, koja je sinoć ispala iz takmičenja. Čolić je na samom početku rekao da je pao u očaj zbog bivše devojke Miljane Kulić, nakon što mu je uništila stvari.

- Uvek se vidi kad se neko pretvara. Nisam imao neke volje i želje da radim nešto na silu. Nakon što mi je Miljana pobacala stvari, sedam dana od mog ulaska, pao sam u očaj. Ova majica i pantalone na meni su od Janjuša, šta da kažem? - kazao je Zola.

Na imanju u Šimanovcima došlo je do još jedne žestoke svađe između Ivana i Jelene. On nije mogao da sakrije koliko mu se supruga gadi zbog javne prevare, a od nje je tražio i da zna kakve planove ima sa Urošem.

Voditelj Milan Milošević u "Šiša baru" ugostio je Milenu Kačavendu, koja je komentarisala goruće teme u Beloj kući, a onda i otkrila da je primetila da Jelena flertuje, ali nije bila sigurna da je Uroš taj.

- Ja sam to provalila, ali nisam bila sigurna da je za Pirata. Mislila sam da je Stanislav, ona nije nimalo naivna. Ona je meni folirantkinja, prototip smrdibube. Ne mislim da će ostati sa žutom patikom (Uroš). On nju brani od mene, slinavko. Možda bi bio gotivan, ali je dečko debil - rekla je kuma.

Napravljen je još jedan presek, a rijaliti takmičenje je napustila Jovana Cvijanović, koja je zauzela 25. mesto.

Nakon izbacivanja Veliki šef je poslao pismo takmičarima i obavestio ih da počinje "Igra istine".

Na samom početku došlo je do žestoke svađe između Milene Kačavende i Uroša Rajačića, nakon što joj je on postavio pitanje o uvredama koje je izrekla tokom svog učešća.

Jelena i Uroš su otkrili cimerima kako je izgledalo njihove suočavanje i da li će nastaviti odnos posle "Elite".

Jeleni se nije dopalo kako Uroš odgovara, pa je napravila preokret i proglasila ga folirantom.

U jednom trenutku moralo je da reaguje obezbeđenje jer je došlo do žestokog okršaja između Rajačića i Bore Terzića.

Veliki šef nagradio je iskrenost takmičara, pa je na adresu Bele kuće stigla bogata nagrada koja je označila kraj "Igre istine".

Autor: A. N.