AKTUELNO

Da iz poslovne saradnje može da se rodi i ljubav, govore sve velike ljubavi koje su pevačice imale, a neke imaju i danas, sa kompozitorima, tekstopiscima, aranžerima. Neke ljubavi su opstale, za neke se još ne zna kakva ih budućnost čeka, dok su neke pukle. Mi vas sada podsećamo na neke od njih.

Zlata Petrović i Hasan Dudić

Foto: TV Pink Printscreen

Zlata Petrović svojevremeno udala se za kolegu i saradnika Hasana Dudića, međutim, brak se završio razvodom. Oni su iz njihove ljubavi dobili sina Mikija. Njihov naslednik sada se uspešno bavi muzikom, ima svoj bend i svira po veseljima, a Zlata i Hasan su i dalje u odličnim odnosima.

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale

Foto: PINK.RS/N. ŽUGIĆ/PINK.RS/A. NIKOLIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Kao bomba odjeknula je vest da su Ana i Rale u vezi. Naime, sve se saznalo onog momenta, kada je pevačica napravila skandal ispred kompozitorove zgrade, iz čiste ljubomore jer je tada jedna on njenih koleginica bila u Raletovom stanu. Međutim, oni su ovu krizu brzo prevazišli, i nastavili svoju romansu, a pevačica je nedavno objavila album koji je snimljen pod dirigenstkom palicom kompozitora.

Indira Radić i Goran Ratković Rale

Foto: Instagram.com/raleratkovic/PRIVATNA ARHIVA

Za njihovu romansu i vrapci na grani znaju. Sve je počelo preko saradnje, a njihov odnos bio je glavna tema medija. Oni su bili zajedno čitavu deceniju, a i ako nisu uspeli da ljubav krunišu brakom, iz njihove bliskosti nastalo je mnogo pesama i hitova koji se i dan danas slušaju. Pevačica je kompozitoru mnogo puta pomogla, a jednom ga je čak i ošišala na ćelavo.

Goca Lazarević i Milutin Popović Zahar

Foto: PINK.RS/TV PINK PRINTSCREEN

Goca je bila u braku sa poznatim kompozitorom, koji je jedna od dve njene najveće ljubavi. Kako je i sama govorila on joj je bio ogromna podrška od samog početka, a i danas imaju sjajan odnos. Oni su bili u braku deceniju i po, ali su tačku na ovu zajednicu stavili još pre više od 30 godina. U ovom braku je rođeno dvoje dece sin i ćerka.

Edita Aradinović i Filip Miletić

Foto: e-stock/Aleksandar Baclija, e-stock agency

U domaćim medijima se tokom 2015. godine mnogo pisalo o ljubavnom trouglu na našoj estradi. Naime, pisalo se da je atraktivna pevačica Edita Aradinović kriva za krah četvorogodišnje emotivne veze njene koleginice Ane Bebić sa kompozitorom Filipom Miletićem, poznatijim kao Aspirinac. Iz njihove ljubavi nastalo je mnogo hitova koji su proslavili pevačicu, međutim, i ako su se svuda pojavljivali zajedno oni svoju ljubav nikada nisu priznali.

Indi Aradinović i Zoran Marjanović

Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ/INSTAGRAM.COM/INDY_ARA_INDIRA

Ono što niko nije očekivao, a desilo se, je svakako nova veza na estradi, a akteri su ni manje ni više nego Zoran Marjanović i Indi Aradinović. Iako se dugo šuškalo o njihovoj romansi, ekipa Kurira uslikala je pevačicu i kompozitora kako razmenjuju nežnosti na jednom bazenu, i time potvrdili glasine. Oni su prvo demantovali ove priče, međutim, vrlo brzo su krenuli sa zajedničkim slikama, a od nedavno i žive zajedno.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš su jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a njihova ljubav traje više od tri decenije.

Ona se 1985. godine udala za poznatog harmonikaša, i od tada su nerazdvojni - gotovo da nema gradskog događaja na kom se ne pojavljuju zajedno. Kako je sama nekoliko puta rekla, njihova ljubav je bila sudbinski predodređena, a iz njihove ljubavi dobili su ćerku Zlatu.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Iako kada su se upoznali Filip nije bio tekstopisac, u međuvremenu je Živojinović postao glavni krivac za ogroman uspeh njegove supruge. On je Aleksandri napisao velike hitove, a njihova ljubav se ne može sakriti, što se može videti i na njima, gde god da ih sretnemo zajedno.

Aleksandra i njen suprug su u skladnom braku šest godina, a kruna njihove ljubavi je naslednik Aleksandar. Ono što mnoge zanima jeste kako je zapravo počela njihova ljubavna priča.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica i muzički producent su se upoznali zvanično 2016. godine. Iako su imali priliku da se često sretnu u prolazu, s obzirom na to da je Prijovićeva često pevala na privatnim slavljima Lepe Brene i Bobe Živojinovića, ljubav nije odmah planula.

Njih je kasnije spojila zajednička drugarice, a njiohova svadba bila je medijski popraćena širom Balkana. Aleksandra i Filip venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, u koju su se uputili kočijama, a pre svadbenog veselja opet su se vratili u vilu, gde je mladoženja preneo mladu preko praga.

Veliko slavlje nastavili su u "Belexpo" centru gde je oko 900 zvanica uživalo u fantastičnoj atmosferi, hrani i piću, a sve ih je koštalo oko 400.000 evra.

Tamara Milutinović i Saško Nikolić

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram/sasko_nikolic

Jedan od ljubavnih odnosa koji je takođe šokirao javnost je kada se saznalo da je Tamara Milutinović u vezi sa poznatim kompozitorom Sašom Saškom Nikolić. Njih dvoje nisu želeli da se oglašavaju po pitanju romanse, a spekulisalo se da se kompozitor zbog nje i razveo od supruge.

- Ne želim da pričam o tome. O bivšima sve najbolje - rekla je Tamara kada je njihova romansa pukla.

Autor: N.B.