AKTUELNO

Jovana Cvijanović zauzela je 25. mesto u "Eliti", a sad je za Pink.rs podelila prve utiske nakon napuštanja najgledanijeg rijalitija u regionu!

Jovana Cvijanović sinoć je napustila "Elitu" tokom finalnog izbacivanja. U drugom preseku koji je napravljen ona je imala najmanje glasova, zbog čega je zauvek završila takmičenje i zauzela 25. mesto.

Mi smo je odmah pozvali kako bi sa nama podelila prve utiske, pogotovo jer je tokom učešća imala brojne skandale, pa nam je otkrila kakvi su utisci njene porodice.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jako sam umorna potrebno je vreme da se prilagodnim na realan svet. Kad je reč o reakcijama najbližih, sestra me je sačekala u studiju sinoć, jako me je zagrlila i samim tim sam osetila veliku sigurnost i znala sam da imam njihovu podršku, iako sam grešila u pojedinim situacijama u rijalitiju - govorila je Jovana, a onda se dotakla poznatih muškaraca koje je pominjala u "Eliti" i optužila ih da su sa njom imali aferu:

- Što se tiče muškaraca koje sam spominjala volela bih najviše da tamo i ostanu, ne bih polemisala na temu njih. Želela bih da se fokusiram na dalji rad i uspeh. Moja porodica su ljudi koji nisu ograničeni, ni u jednom smislu. Jasno su mi stavili do znanja na šta da obratim pažnju. Što se tiče mojih grešaka svakako ih je bilo, niko nije bezgrešan, ali ću se potruditi sa svojom porodicom da ubuduće sve bude kako treba, baš kako sam zamišljala - zaključila je ona za Pink.rs

Foto: E-Stock/Konstantin Bačetić, E-Stock/Kobra, E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: A. N.