AKTUELNO

Ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, porodila s danas i na svet donela devojčicu.

Andrijana Tomanić, koja je poslednjih 20 godina provela sa Džejem, otkrila je kako se Marija oseća nakon porođaja.

- Presrećna sam. Dobro nam došla Mia. Čestitam mami Mariji i tati Stefanu. Srećno rođenje Mie - rekla je ona.

Ime Mia, kratko a milo, je već skoro deceniju u trendu kako na našim prostorima tako i u inostranstvu. Značenje imena se tumači na više načina. Uobičajeno tumačenje je da je ime skraćenica imena Marija što je posebno zanimljivo s obzirom da ponosna majka upravo tako zove.

Kako je već i navedeno, ime Mia potiče od italijanske reči „mia“ što znači „moja“, a isto znači i grčka reč „mea“, a za koju se smatra da je osnova za grčko poreklo pomenutog vlastitog imena.

Podsetimo, Marija se prošle godine udala za svog izabranika Stefana Davidovića.Par je obavio građansko venčanje biće u jednom restoranu u kojem se održava i svadbeno veselje.

Marija je odlučila da prvi ples sa svojim izabranikom zapleše uz veliki hit svog pokojnog oca.

Inače, ćerke pokojnog Džeja Ramadanovskog Marija i Ana podržale su projekat Aleksandra Radulovića Fute o "Džej tribute bendu".

Marija je istakla da bi volela da sarađuje sa bendom.

- Ako Bog da, s obzirom da sam u drugom stanju, čim se oporavim nadam se da ću biti deo tog benda. Dajem im podršku i to je pravi pogodak. Mislim da je publika ostala željna tate i tatinih nastupa, kroz ovaj bend će i dalje živeti i on i njegove pesme - rekla je ćerka legendarnog pevača, pa otkrila kako je došlo do saradnje i da li bila iznenađena povodom iste.

- Čuli smo se preko novinarke sa gospodinom Futom, sestra i ja smo na sve to pristale, jer opet kažem, oni su ljudi koje je tata jako poštovao, voleo i stalno pominjao, tako da ne vidim ništa loše u tome - rekla je Marija.

Autor: N.B.