AKTUELNO

Šira javnost je Kristinu Kiju Kockar i njenog nekadašnjeg supruga Slobodana Slobu Radanovića upoznala davne 2017. godine, kad su učestvovali u rijalitiju "Zadruga 1", u kojem je ona odnela pobedu.

Tad ju je prevario sa Lunom Đogani, a sa Kijom se u rijalitiju žestoko prepirao, dok se ona nije libila da iznese sav prljav veš iz njihovog braka.

- Drago mi je što sam završio ovu vezu. Ne želim više da gledam ovu ženu - poručivao je Sloba o Kiji krajem 2017. godine, da bi iduće, po završetku "Zadruge", spustio loptu što se nje tiče, pa su se viđali i čuli.

Kijinu knjigu "Potpis" je u tom periodu bio kupio, pa je na društvenim mrežama delio početnu stranu iste.

- Slika govori više od 1.000 reči - napisao je on tada u opisu objave.

Foto: Instagram.com

Međutim, kroz godine su nastavili da se prozivaju, pa je tako Kija izjavljivala da je Sloba dok je bio sa njom "bio mnogo bolji frajer", a on je poručivao da od tad ide "samo uzbrdo što se tiče svega", što sasvim sigurno nije prijalo Kiji da čuje.

"Ne očekujem da Sloba bude uz mene"

- Slobodan nikada neće stati uz mene, niti to očekujem. Barem je njegov kum sadašnji svedok da sam mu milion puta pomogla kada nas dvoje nismo bili ni u kakvom kontaktu... Milion puta sam mu pomogla, a da to nikada nije ni saznao - poručivala je Kockareva pre nešto više od godinu dana na mrežama.

"Slobi sam bila majka, a ne žena"

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, TV Pink Printscreen

- Ja ne bih rekla da je moj brak bio klasičan brak. Smatram da postoje moderne zajednice današnjice koje su malo drugačije. Prvo, ja nisam uzela prezime tadašnjeg supruga. Nisam bila ničija svojina i to sebi nikada ne bih dopustila - rekla je Kija nedavno i dodala:

- Mogu reći da sam ja bila majka u tom odnosu. Sada je moje dete odraslo, sada sam ga i oženila.

Ovde se nije zaustavila.

- Slabo me posećuje, pustila sam ga da ide u svet! Sada imam druge neke hobije kojima se se posvetila - zaključila je u emisiji "Magazin In", u svom stilu.

Sloba je, podsetimo, danas u braku sa Jelenom Radanović, sa kojom je prošle godine dobio sina Damjana.

Autor: Milica Krasić