AKTUELNO

Anabela Atijas i Gagi Đogani nedavno su otkrili da su nakon nekoliko godina zakopali ratne sekire i da su trenutno u odličnim prijateljskim odnosima.

Njihovo pomirenje iznedrilo je i novu poslovnu saradnju, te su odlučili da zajedno nastupaju i prirede posebno zadovoljstvo svim ljubiteljima čuvene dens grupe Funky G.

Anabela je pred kamerama otkrila ima li tremu pred prvi zajednički nastup nakon toliko godina, a društvo joj je pravio i sadašnji suprug Andrej Atijas.

- Premorena sam, radim. Plašila sam se da ne zakasnim. Drago mi je zbog svega, ipak sve ovo traje 30 godina. Pre tačno 30 godina u julu izašla je pesma "Samo u snu" - izjavila je Anabela i progovorila o svom stajlingu koji nije bio u duhu devedestih:

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Volim stil devedesetih, ali ovoga puta sam došla nešto drugačije obučena. Trudila sam se da budem obučena u skladu sa vremenom i godinama. Nas dvoje smo sasvim dovoljni kao podsetnik za te godine - rekla je pevačica sa osmehom na licu, a onda se pojavio i njjn bivši suprug koji nije krio oduševljenje zbog njene pojave:

- Ona uvek dobro izgleda - dobacio je Gagi.

Bivši bračni par prisetio se prvih koraka na estradi, ali i progovorio o porodičnim odnosima i unukama koje su unele sreću u njihov život.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sećamo se svega. U Crnoj Gori su bili našli prvi nastupi. Ovde smo imali to prvo vatreno krštenje i uvek se toga setimo - rekao je Đogani, dok je Anabela dodala:

Prva zajednička izjava Anebele i GagIJa nakon pomirenja- Uživamo u svemu što se dešava. Što se tiče unuka i devojčica ne postoji trenutak koji želimo da propustimo, ponekada nismo fizički tu ali sve to nadoknadimo.

Autor: Nikola Žugić