AKTUELNO

Upravo je počelo spektakularno superfinale "Elite", a ovo su neverovstne brojke gledanosti!

Jedan od priloga koji je pušten u superfinalnoj noći "Elite" bila je statistika gledanosti.

Prema jedinim zvaničnim merenjima gledanosti agencije Nilsen, ovako izgleda Elita 7 u brojkama!  Tokom deset meseci, u periodu od septembra 2023. godine do početka jula 2024. godine najgledaniji rijaliti na Balkanu pratilo je neverovatnih 2.000.000 gledalaca na dnevnom nivou!

Foto: TV Pink Printscreen

Svakog meseca je uz Elitu 7 bilo čak 4.500.000 jedinstvenih gledalaca! To znači da je u proseku svaki šesti gledalac bio uz Elitu 7 u toku prethodnih 10 meseci!

Ukupan auditorijum od septembra 2023. godine do početka jula 2024. godine je rekordnih 8.000.000 gledalaca, što predstavlja čak 88% populacije starije od 4 godine koja je u određenom vremenskom intervalu u toku dana bila uz Elitu 7!

Upravo tih 88% populacije je u prethodnih 45 nedelja u proseku, delimično ili u potpunosti, gledalo čak 100 emisija Elite 7!

Foto: TV Pink Printscreen

Suočavanje Aneli i Stanije..... Suočavanje Matore i Matee..... Suočavanje Aneli i Asmina.... Priznanje Jelene Marinković.... i Venčanje Mione i Stanislava samo su neke od emisija Elite 7 koje su imale višemilionsku gledanost!

U prilog tome da je fantastična sezona Elite 7 iza nas, kada je gledanost u pitanju, govori i podatak da je gledanost Elite 7 rasla iz meseca u mesec! U toku trajanja Elite 7, televizija Pink je bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve preostale emitere sa nacionalnom frekvencijom.... i to u svim kategorijama gledalaca!

Dominacija Elite 7 u konkurenciji svih nacionalnih televizija jasno je vidljiva u posebnim kategorijama gledalaca, pa je tako najviše vremena uz najgledaniji rijaliti provela publika urbanih sredina starosti od 15 do 49 godina.... i ženska publika starosti od 35 do 64 godine! Zahvaljujući vama, zajedno smo oborili sve rekorde gledanosti i postavili nove standarde rijaliti programa!

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.