AKTUELNO

Nataša Ninković, jedna od najsjajnijih zvezda našeg glumačkog neba, poznata je po tome što retko deli detalje svog privatnog života. Međutim, nedavno je napravila izuzetak i podelila fotografiju svog sina Matije sa letovanja.

Ninković, koja je već 25 godina u srećnom braku sa biznismenom Nenadom Šarencem, ima blizance Matiju i Luku. Njihova privatnost je za nju od velike važnosti, ali ova fotografija pruža retki uvid u njen porodični život.

Foto: Instagram.com

Ninković je u jednom intervjuu priznala da joj je podrška njenih "tri džentlmena" od velike važnosti. Nakon završetka srednje škole, Luka i Matija su otišli u inostranstvo na dalje obrazovanje, što je za Natašu bilo teško, ali je ponosna na njihov uspeh.

Foto: Instagram.com

- Meni se sve vidi u očima, pa kad se desi nešto nepredviđeno, s vrata sledi pitanje jednog od njih trojice: „Šta se desilo”. Njihova reakcija brzo me vrati u normalu - rekla je Ninković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinovi Nataše Ninković izrasli su u uspešne, lepe i zgodne momke. Nedavno su proslavili 23. rođendan, a ponosna majka je podelila fotografiju svojih naslednika. Matijina fotografija sa letovanja pokazuje da je svaka majka mogla poželeti takvog zeta.

Autor: pink.rs