AKTUELNO

U ponedeljak uveče, na velelepnom imanju u Šimanovcima održala se spektakularna superfinalna žurka, a ekipa portala Pink.rs našla se na licu mesta kako bi ispratili ko se od učesnika "Elite", ali i bivših zadrugara pojavio na istoj.

Među mnogim bivšim učesnicima rijalitija "Zadruga" i megalomanskog projekta TV Pink, rijalitija "Elita", pojavio se i bivši zadrugar Edo Fetić. Eda Fetića smo odmah upitali kako reaguje na to što se, kako smo već pisali nedavno, Dragana Mitar, njegova bivša devojka s kojom je u Zadruzi prevario ženu Zilhu, verila.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Tek sam s puta, ne stižem ni da pratim ništa, u svakom slučaju sve najbolje. Prvi put čujem, ali da je srećno i dugovečno - rekao je Edo, a onda je otkrio ko mu je bio favorit:

Foto: Instagram.com

- Nisam ni na jednoj bio, sad sam došao s puta i nije mi svejedno. Ne bude se emocije...Mensur, Janjuš, to su neki ljudi s kojima sam ja bio tamo. Maja mi se javila, naravno, mi smo super - rekao je bivši zadrugar.

Za sam kraj, on se osvrnuo na odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, a posebno i na to što je jedno vreme tokom treće sezone "Zadruge", bio Mionina simpatija.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Miona mi je onako, bili smo dobri i ostali smo, to je njena sreća. Davno je bilo kad sam joj bio simpatija, a ako je njima dobro, ja podržavam sve ljubavi.

Autor: Nikola Žugić