AKTUELNO

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša odgovorili na goruća pitanja o svom odnosu!

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša večeras gostuju u "Narod pita", a mi smo sa njima razgovarali pred početak emisije.

Kako ste? Kako provodite dane?

- Super smo, ne stajemo. Uživamo stvarno, zujimo i završavamo sve što treba. Ona je malo više spavala, ja ne, ustajem mnogo rano - rekao je Ša.

- Baš lagano, klopica, razvlačenje, gledanje tv-a - dodala je ona.

Bila si u Kragujevcu, kako je protekao susret sa porodicom?

- Bili su ljuti, baš, baš. Ušli smo u razgovor, pokazivali su mi šta se dešavalo, klipove i objave, ja sam objašnjavala da nije tako. Ušli smo u malu raspravu, ja sam pokupila svoje stvari, otišla nazad i to je sve. Ja verujem da će biti bolje - rekla je Miona.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Ša, kakva je situacija sa tvojom porodicom?

- Bili su suzdržani, to mi je drago, ćale nije bio oštar i surov, samo mu je bilo žao što se tako dešava. Oni su super prihvatili Mionu, stalno je pozdravljaju... Biće spontano do burazera i keve, stalno pitaju za nju - govorio je Ša.

Ša, sigurno si video Ivanine klipove, ispitivali su je za tebe i jedno je rekla da joj je žao što ti je karijera krenula nizbrdo, ali da sa tobom nije imala scene kao što se priča i koje su ljudi gledali u rijalitiju. Kako gledaš na to što te nije opljunula, a imala je priliku?

- Nije zato što zna kakav je život imala sa mnom i kako smo funkcionisali. Ovi koji me pljuju takođe znaju kakav život su imali, ali kad ne želim da se vratim tim odnosima udare po meni i budem najgori, a znam da nisam najgori. Neko sa kim sam bio šest i po godina može iz prve ruke da kaže.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Da li ste ispratili Vanjima oglašavanja?

- Izašao mi je jedan klip gde pljuje njega i priča o njemu. Što se mene tiče nisam videla - rekla je Miona, pa otkrila kako gleda na Vanjin odnos sa Stanislavom:

- Želim im svu sreću.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.