AKTUELNO

Juče je kao bomba odjeknula vest o raskidu homoseksualne veze između Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo, kada se Anđela usnimila i video objavila na svom instagram profilu, u kom je najstrašnije napljuvala Bojanu.

No, međutim, klupko je ubrzo počelo da se odmotava, te su tako u javnost isplivale prepiske u kojima se vidi da Anđela od, za sada nepoznate, osobe traži novac na zajam za stan u Novom Sadu, a u kojoj govori da će pare vratiti kada bude uzela nakit iz porodične kuće od svoje majke i svoj neki nakit, za koji zna da postoji i da može da ga založi. Detaljnije pogledajte u linku u nastavku:

Ovim povodom, pozvali smo njenu rijaliti majku, Slađu Lazić Poršelinu, koja je bila šokirana kada smo joj rekli o čemu je reč, te je osula rafalnu paljbu po Bojani i Anđeli.

Foto: pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

- Da ukrade nakit? Bože. Što se tiče njih dve, kao što su gledaoci videli da su obe lažovi, dva monstruma se našla. U šoku sam što se Anđele tiče, ali ona radi ono što joj Bojana kaže. Bojana, neću da kažem da je pikirala, ali je počela sada verovatno da je ucenjuje. Njih dve zajedno nemaju leba da jedu. Ja sam čula da je Anđelina porodica uticajna, tako da što se tiče ta dva monstruma nisam šokirana, jesam za Anđelu. Šta god da sam ja rekla u Eliti, Anđela je potvrdila, tako da Anđela ne razmišlja svojom glavom. Bojana je ološ, šljamuša i govn*rka i žena koja nema leba da jede napolju, i po te jabuke gde je ona radila, dolaziću lično poršeom. Kada sam to pričala, rekla je da lažem, a sada se ispostavilo kao tačno - počinje priču Slađa i nastavlja:

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Sve sam ja bila u pravu, kao i uvek, ja uvek pričam istinu, a oni laću. Ona je ogromni ološ, znala sam da će da ostavi Anđelu ili će da joj traži pare. Ona je imala bivšu devojku advokaticu, što mi je ona i pričala u Eliti da je izdržava i da joj plaća stan. Zgrozila sam se što se tiče Anđele, nemam lepo mišljenje o njoj, a ona ako je spremna da proda porodicu zbog odvratne Bojane, onda je spremna da proda bilo koga. Šokirana sam!

Autor: Nikola Žugić