AKTUELNO

Superfinalisti uživali u specijalitetima prve Cloud kuhinje u Srbiji.

Superfinalna noć rijaltija ''Elita'' ostaće upamćena po mnogo čemu, a pored fantastičnog programa, raskošne dekoracije, glamura i sjaja, veče je definitivno obeležila i bogata trpeza.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Naime, superfinalisti su imali priliku da uživaju u preukusnoj hrani koju je za njih s velikom ljubavlju i kreativnošću pripremio Inbox Kitchen.

Video: Pink.rs

https://www.instagram.com/reel/C8ti-PZi8aB/?utm_source=ig_web_copy_link

Nema ko nije prokomentarisao fantastičan ketering koji je bio serviran na svečanom stolu na Rajskom ostrvu, na kojem se našao veliki broj slanih i slatkih đakonija iz kuhinje Inbox Kitchen-a. Na svečanoj trpezi našli su se specijaliteti internacionalnih kuhinja, od tradicionalne domaće preko japanske, libanske, italijanske... Superfinalisti uživali su u roštilju, pastama, sušiju, raznoraznim salatama i slatkim đakonijama.

Inbox Kitchen je vodeći multi-brend restoran na Balkanu. Osnovan 2021. godine u Beogradu, Inboh Kitchen zamišljena je kao prva Cloud kuhinja u Srbiji i na Balkanu. Nude se mnogi koncepti, a mnogi koncepti se uvek i razvijaju kako bi zadovoljili sve veću potražnju klijenata. Inbox Kitchen stoji vam na raspolaganju za sve vaše proslave i specijalne prilike!

Autor: Milica Krasić