AKTUELNO

Uroš Stanić se oglasio na svom Instagram profilu posle cele priče oko tužbe bivšeg kolege iz rijalitija, Nenada Aleksića Ša.

Naime, Uroš je najavio tužbu protiv repera, a onda mu je Nenad uputio veoma oštre reči.

- Nisam im ja kriv što su takvi kakvi jesu, psihički nestabilni, što ih ti lekovi voze kako ne treba, neka on tuži koga hoće, može i mamu da tuži što je tako ružan. Ogromna glava, a mozga nigde. Zauvek će ostati moj aparat za reciklažu - rekao je Ša.

Foto: PINK.RS

Uroš nije mogao da ćuti na takvu izjavu, pa je i on rekao šta misli.

- Strašno!! Sram i stid da te bude da mi opet pominješ mamu i da ženu na ovakav način ponižavas i omalovažaš samo zato što je imala život kakav je imala (težak život) i što koristi psihijatrijske lekove. Ja neću udarati nisko kao ti, i pominjati tvoje članove porodice.. Ja sam za tebe Ajnštajn, a po tvojim postupcima vidimo koliki ti mozak imaš.

- Majku sigurno neću tužiti, već je odvesti negde da se odmori i zahvaliću joj se što me je rodila ovakvog prelepog i pametnog. I na kraju opet se ponosiš svojim nasiljem koji si vršio nada mnom, i pominjes flaše koje si mi gurao do grkljana. Koje si ti zlo koje hoda, kome je mesto u zatvoru a ja cu te tamo strpati. Pripremi se, moj tim advokata radi - napisao je Stanić.

Foto: Instagram.com

Autor: N.B.