AKTUELNO

Supermodel Naomi Kembel svoj odmor provodi nigde drugo nego na Ibici.

Naomi Kembel (54), još uvek nije odustala od partijanja do ranih jutarnjih sati, a ovoga puta društvo su joj pravile Eliza Gonzalez i Mišel Rodrigez.

Slavna manekenka igrala je odmah tik do di-džeja, a njenoj energiji, ali i izgledu definitivno ne mogu da pariraju ni duplo mlađe devojke.

Da podsetimo, Tamara Kalinić već godinama osvaja planetarnu scenu kao influenserka, pa je tokom svoje dugogodišnje karijere zabeležila saradnje sa najvećim svetskim brendovima i rado je viđen gost na prestižnim događajima.

U društvu legendarne manekenke Naomi Kembel, Tamara je uoči Šanel revije u Parizu rekreirala scenu iz poznate serije "Tračara".

Tamarini pratioci su bili oduševljeni ovim duom i poručili su joj da su jako ponosni na nju.

Foto: Instagram.com

"Dokle si ti dogurala, bravo", "jednog dana je opljačkaju u vozu, a drugog spontano snima TikTok sa najpoznatijim supermodelom na svetu", "snovi se ostvaruju", samo su neki od komentara.

Prijateljstvo Tamare Kalinić i Naomi Kembel datira godinama unazad. Njih dve su zajedno proslavile Novu godinu u Dubaiju, na luskuznom odmaralištu u atmosferi koja je oduzimala dah.

Autor: A. N.