AKTUELNO

Voditeljka "Paparaco lova" i bivša "loto devojka" Ana Pendić (47) na domaćoj javnoj sceni prisutna je više od dve decenije, a sada je oduševila svoje pratioce kada je pokazala kako izgleda u bikiniju.

Ana jer rešila da napravi pauzu i da napuni bateriju za narednu sezonu emisije koju vodi, te je spakovala kofere i otputovala na odmor.

Foto: Pink.rs

Voditeljka redovno uživa na jednom bazenu, a kada su je gosti bazena videli u bikiniju svi su ostali u šoku zbog savšene manekenske linije prelepe voditeljke.

Foto: pink.rs

Iako uveliko gazi petu deceniju života, Ana ima telo devojke od 25 godina i to svi komentaršu, a kako saznajemo nema koji muškarac se nije okrenuo za zanosnom plavušom koja više od dve decenije krasi male ekrane.

Foto: pink.rs

Ana je jednom prilikom otkrila koja je tajna njene savršene linije:

- Vojkan mi često kaže da 10 godina nisam potrčala (smeh). I nije daleko od istine, ne volim da trčim i vežbam, ali dosta pešačim, na 14. sprat često se penjem peške, a u poslednje vreme preskačem vijaču sa Sarom - rekla je ona svojevremeno i dodala:

Vodim računa o tome šta i kada jedem, najčešće je to voće i povrće – jedem i meso, ali bih lako mogla bez njega. Slatkiša se ne odričem - rekla je jednom prilikom Ana.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Autor: N. Brajović