AKTUELNO

Gde god da nastupaju zajedno nastane opšti haos.

Popularna pevačica, a od ove sezone i voditeljka najpopujarnijeg takmičenja u regionu, ''Pinkove zvezde'', Mia Borisavljević, sinoć je sa kolegom Robertom Bijelićem napravila žurku za pamćenje u jednom klubu u Švajcarskoj.

Foto: Privatna arhiva

Njih dvoje često nastupaju zajedno, a da se za njihova gostovanja uvek traži karta više, videlo se i sinoć u Cirihu, jer dosta ljudi je ostalo uskraćeno za druženje sa svojim miljenicima.

Foto: Privatna arhiva

Gde god da nastupaju zajedno, tu je opšti haos. Često se dešava da zapevaju i sa nekim iz publike, prave selfije i rado poziraju.

Foto: Privatna arhiva

Mia je nastupala prva i na prve taktove pesme "Ništa lično", dočekana ovacijama. Nastavila je sa "Lepota balkanska", "Nije, nije to" i tako redom.

Foto: Privatna arhiva

Kada je na binu izašao Robert Bijelić i zapevao svoj novi hit "Apsolutno moja", krenuli su da sevaju blicevi a devojke da vrište i skandiraju.

Foto: Privatna arhiva

Nizao je hit za hitom, "Sve bih dao", "Stani", "Zapalimo klubove", ali kada je na red stigla pesma "Znam", usledilo je horsko pevanje. Mia & Robert su se posle skoro 4 sata pevanja oprostili od publike i poželeli im unapred srećne praznike.

B.R.

#Mia Borisavljević

'