AKTUELNO

Dobro raspoloženo društvo u MAGAZINU IN, ove subote, 30. juna, samo na TV Pink od 17 sati

Mnogo će vam zabavnije biti subotnje popodne ukoliko od 17 sati budete uz emisiju “Magazin In” na TV Pink, jer je autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila veliko i šaroliko društvo u studiju. O večitoj temi, pečatu ove emisije – muško/ženskim odnosima govore: Anja Mit, glumica; Radmila Radenović, voditeljka; Vesna Dedić, novinarka i pisac; Tanja Jovićević, pevačica; Mia Borisavljević, pevačica; Ognjen Nestorović, novinar i autor emisije “Premijera” na TV Pink, Darko Filipović, pevač i Ljuba Perućica, pevač.

Foto: Promo

U ovako velikom društvu teško je bilo doći do reči, pa se Vesna Dedić javno požalila na Sanju Marinković:

Pozivanje Rade Radenović u emisiju “Magazin in” je tipičan srpski primer kako najbolja drugarica može da ti smesti.

Foto: Promo

Zanimljive su teme pokrenute, bučno je bilo u studiju, žene naspram muškaraca, pa je Anja u jednom momentu prekinula raspravu povikavši:

Aman... više s tim muškarcima, svi ste preplašeni!

I zaista, svoje strahove i iskustva pred kamerama je podelio Darko Filipović, ali umesto saosećanja, Sanja ga je pitala da li je postao isfrustriran muškarac, s obzirom na to šta je sve ispričao.

Foto: Promo

Uz visoku teperaturu u studiju postalo je još toplije kada su počeli da pričaju šta jedni drugima zameraju, pa su pevači prebacili ženama da im smeta kada nabace višak kilograma, a žene su se žalile na njihovu lenjost.

Uvek moraš da ih ubodeš viljuškom u zadnjicu kada moraju nešto da urade – slikovito je ispričala Mia, sve poskakujući, na šta je Sanja kao iz topa pitala muškarce mora li i muž da bocka ženu, a onda se pokrila preko usta, skrivajući stid i smeh.

Foto: Promo

O Tanji Jovićević, legendarnoj pevačici, svašta smo saznali u proteklih deset meseci, od kada je ušla u najgledaniji rijaliti “Zadruga”, pa znamo da dugo nije imala emotivnog partnera, a sada je situacija nešto drugačija. Priznala je Tanja da se nešto dešava, žene u studiju su to i primetile na njoj, Vesna je konstatovala da joj oči sijaju, a Sanja je pitala da li je u pitanju neko mlađi od nje.

Nije mlađi, ne, nije mnogo – priznala je Tanja, dodajući da je malo neobjašnjiva njena, još sveža, veza.

Foto: Promo

Iskreni i dobro raspoloženi Sanjini gosti svašta su još ispričali i mnogo su se smejali, što će vam sigurno gotiti ukoliko budete i ove subote, 30. juna od 17 sati uz emisiju “Magazin In” na TV Pink!

Pink.rs

#Anja Mit

#Darko Filipović

#Ljubomir Perućica

#Magazin In

#Mia Borisavljević

#Ognjen Nestorović

#Rada Radenović

#Sanja Marinković

#Tanja Jovićević

#Televizija Pink

#Vesna Dedić

#emisija

'