AKTUELNO

Ulazi bez taktike.

Luna Đogani, drugoplasirana učesnica prve sezone "Zadruge", započela je takmičenje i u drugoj sezoni ovog šou programa, koji preti da sruši sve rekorde gledanosti i postavi nove standarde na medijskom nebu Srbije.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je pre ulaska na luksuzno imanje porazgovarala sa ekipom emisije "Ekskluzivno", te je otkrila da ne isključuje mogućnost da joj se ponovo dogodi ljubav pred kamerama.

Nikada ne isključujem mogućnost da se zaljubim. Ako se ljubav bude desila, to će se videti, ja to neću moći da sakrijem. Slušam svoje srce. Imam mog brata, imam prijatelja Mirka i lakše mi je, imam nekog mog. Bez obzira na to koliko mi bude teško imaću nekog mog da ga zagrlim, da se isplačem - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijevu je u impozantan Imaginarijum ispratio samo otac, Gagi Đogani, pa je ekskluzivna ekipa želela da sazna gde je Anabela Atijas i zašto nije došla da je podrži.

Mama je kod kuće, čeka, gleda i navija - rekla je kratko mlada modna blogerka.

Gagi je takođe dao svoj komentar na učešće svoje mezimice u "Zadruzi 2" i naglasio da će podržati svaki njen postupak.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: Njen dečko će PASTI U OČAJ kad bude video ŠTA JE RADILA SA OVIM ZADRUGAROM: Mina kroz osmeh pričala sa njim, a onda joj on poručio: NAS JE SUDBINA PRIBLIŽILA! (VIDEO)

Ona ljubav koja se desila u prvoj "Zadruzi" je bila prava ljubav, i takva se sigurno neće ponovo desiti. To je ljubav o kojoj se i dan danas priča, o Slobi i Luni, stvarno kao neka bajka. Luna sada ne razmišlja o ljubavi, ulazi rasterećena, bez razmišljanja šta će se desiti unutra. A ako se bude desilo, ja ću je podržati zato što je ona pokazala da je iskrena, videli ste kako razamišlja, kako rezonuje, vratila se u normalu posle "Zadruge". Ona ulazi u "Zadrugu 2" kao broj jedan, najpopularnija je - rekao je denser.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anabela Atijas

#EKSKLUZIVno

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'