Ojdanić je za čitaoce portala Pink.rs otvorio kapiju svog imanja koje se nalazi nedaleko od Beograda.
Andrija Era Ojdanić nas je dočekao u svom motelu na Ibarskoj magistrali. Nakon što smo popili kafu sa domaćinom i videli brojne nagrade koje je dobio tokom karijere, uputili smo se ka njegovom imanju u selu Leskovac Kolubarski. U toku putovanja ka njegovom imanju Era nam je objasnio da mu prija život na selu jer tamo ima svoj mir.
Foto: E-stock/Masanori Yoshida
Ja sam navikao na život na selu. Moje imanje je veliko i tu uvek ima nekog posla, nikad mi nije dosadno - rekao je Era za Pink.rs.
Društvo nam je pravio i Erin unuk Andrija koji je priznao da uživa da provodi vreme sa dedom i pomaže mu u svemu oko kuće.
Foto: E-stock/Masanori Yoshida
Kako su u toku pripreme za novogodišnju noć, Era je objasnio da se u njegovom restoranu priprema domaća hrana, a mi smo na njegovo imanje stigli baš u trenutku kada su klali svinje.
Foto: E-stock/Masanori Yoshida
Kod nas je sve domaće, zdravo. Imamo svinje, koze, guske, kokoške. Posebno sam ponosan na slaninu i suvo meso koje dolazi iz moje pušnice. To je sve preukusno, možete da probate kasnije - rekao nam je domaćin.
Foto: E-stock/Masanori Yoshida
Ojdanić nam je objasnio da ima veliku pomoć oko domaćinstva i da njegova dva majstora, kako ih on zove, znaju i bolje od njega kako i šta treba da se radi.
Foto: E-stock/Masanori Yoshida
Nakon što smo obišli sve u dvorištu, zavirili smo u njegov dom. Ono što smo prvo primetili kada smo ušli jeste cveće na kom bi Eri mogle da pozavide mnoge domaćice.
Foto: E-stock/Masanori Yoshida
Uspeva mi cveće, moram da se pohvalim. A ja volim cveće – rekao nam je pevač i zalio više od petnaest saksija koje se nalaze na samom ulazu u kuću.
Foto: E-stock/Masanori Yoshida
Ja sve znam da radim po kući. Trudim se da održavam lepo i da sve bude čisto. Znam i da kuvam, a pasulj sa rebrima kakav spremam - prste da poližeš – otkrio je je Era.
Foto: E-stock/Masanori Yoshida
- Sve znam da radim, kuvam i spremam, ali moram da priznam da najviše mrzim da peglam. Ja volim tu neku sportsku elegaciju, a kad moram da opeglam košulju za nastup, to mi je baš mrsko – priznao je popularni pevač.
Foto: E-stock/Masanori Yoshida
Domaćinu smo se zahvalili na gostoprimstvu i rastali se uz obećanje da ćemo doći da probamo taj pasulj sa rebrima i ocenimo da li je zaista tako ukusan.
Autor: J. Vučić