AKTUELNO

Uvređene zbog pevačicinog ponašanja.

Zorica Marković i Marija i Miljana Kulić su imale vrlo korektan odnos na samom početku rijalitija "Zadruge 2". Međutim, situacija se uzbrzo potom preokrenula, a njih tri su postale ljute suparnice.

Foto: TvPink Printscreen

Pre nekoliko dana ušle su u žestoku raspravu kada je pevačica iznela niz uvreda na račun Miljaninog novorođenčeta, što je Kulićke naročito razljutilo, pa se svakodnevno "čašćavaju" psovkama i uvredama.

Ja sam zaista poštovala Miljanu Kulić i dok nije bila u rijalitiju. U meni su imali prijatelja, a sada imaju neprijatelja - započela je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je jedan monstrum od žene, to je ološ od žene, kada je mogla tako nešto da kaže o detetu od dva meseca. Ako mi se bude unela u facu, raspaliću je majke mi. Uvredila je bebu od dva meseca. Ona je monstrum od žene. Opajdaro matora, ofucala si se sva. Izujedala te zloba, na sve ličiš, samo ne na ženu. Ličiš na jednog ofucanog muškarca, pošto se Zorica zoveš. Ovo je Zoran Marković - vređala je Miljana Zoricu, a sve vreme se u raspravu uključivala i njena majka Marija.

Markovićeva, takođe nije birala reči kojima će uvrediti Kulićevu. S obzirom na to da im je bila gost u porodičnom domu u Nišu, iznela je šokantne detalje, koje niko nije znao.

Njih niko u Nišu ne voli. Je*e joj se ćerka sa kumom, ovu muž tuče svaki dan - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno kako se situacija ne bi otrgla kontroli i kako ne bi došlo do neželjene situacije.

Pročitajte još: LUNA RAZOČARANA ŠTO LAZAR BEŽI OD NJE: Možda bi trebalo da postanem LEZBIJKA da bi se momci ovde družili sa mnom, ZADRUGARI OSTALI U ŠOKU NAKON NJENIH REČI! (VIDEO)

Kako se napravila pauza tokom pitanja novinara, između Marije i Zorice tenzija je i dalje rasla, pa su njih dve nastavile i raspravu i van stola.

Najveće ste ku*vetine u Nišu - provocirala je Zorica.
Ti si ona kafanska... Tebe neće niko da je*e - uzvratila joj je Marija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zorica Marković

'