AKTUELNO

Iako ne voli da komentariše ono što se o njoj piše, Severina Vučković je, ipak, u jednoj radijskoj emisiji rešila da na sebi svojstven način prokomentariše novinske natpise iz prethodnog perioda.

Pevačica Severina Vučković se gotovo nikada ne bavi medijskim natpisima i demantovanjen navodnih neistina koje se odnose nna njen privatni i profesionalni život, međutim, sada je rešila da napravi presedan i na sebi svojstven način prokomentariše sve ono što se o njoj pisalo u proteklom periodu.

Naime, ona je uoči svog novogodišnjeg nastupa u Baru gostovala na jednoj tamošnjoj radio stanici, gde su je novinari pitali o operaciji glasnih žica, navodnom povlačenju sa estrade i porodičnim problemima, a onda je seksepilna Hrvatica otkrila da li u ovim navodima ima istine.

Ja ne čitam novine već pet godina. Jedna moja koleginica se mnogo ranije "isključila". Kad sam shvatila da ona super živi, neopterećeno time što se piše, onda sam odlučila da i ja to uradim. Toliko toga krivog napišu da ljudi uopšte ne mogu stvoriti pravu sliku, a mislim da ima puno boljih knjiga i filmova na koje bi mogli potrošiti vreme - rekla je pevačica i stavila tačku na priču o privatnom životu.

Autor: D. Tanasijević

#Operacija

#Severina Kojić

#pevačica

'