AKTUELNO

Rada Radenović je tražila od Ace da raskopča košulju.

Drugi takmičar koji je izašao na scenu najpopularnijeg dejtig formata je Pinkova zvezda Aleksandar Aca Živanović.

Foto: Printscreen

Aca se, kako pravila igre nalažu, u prvoj rundi predstavio damama nakon čega su crveni taster pritisnule Anastasija Buđić i Sanja Rajković.

Ja sam ga sa Farme zapamtila kao mlakog muškarca koji je u senci žene - rekla je Anastasija, nakon čega je svoj taster pritisnula i Stanija koja se žalila da joj dugme nije radilo.

Foto: Printscreen

Imamo neraščišćene račune s Farme - rekla je Dobrojevićeva, a Aca se nasmejao.

Pinkova zvezda je misici Anđeliji Rogić poručila da će se možda baš ona zaljubiti u njega, a Marina Tadić je Aci zamerila to što se obukao kao Perućica, a onda je pohvalila njegov izgled.

- Veoma zgodan momak. Pazi, ozbiljno zgodan - rekla je pevačica, a Rada Radenović je želela da se uveri u to, pa je tražila od Ace da raskopča košulju.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Aca veoma lepo izgleda i sjajno peva. Milsim da će on da napravi pometnju na estradi i sve pohvale za njegov izgled. Ova košulja mu lepo stoji, ali lepše bi mu stajala na podu ili na štriku - rekla je Dušica Grabović, a onda se našalila:

- Aco, je l' znaš šta je na tebi najlepše? Ja - rekla je bivša farmerka.

Foto: Printscreen

Aca je pred početak druge runde na papiriću napisao ime devojke koja mu se najviše dopala, a onda je pušten video-snimak o njemu.

Foto: Printscreen

Pevač se u snimku požalio kako ne može da nađe devojku.

Nikako da nađem devojku. Od devojke očekujem da me prati u svemu i da me podržava. Moja porodica je u fazonu da treba da se ženim - rekao je Aca, nakon čega su crveni taster pritisnule: Milena Ćeranić, Anđela Veštica, Gabrijela Pejčev, Dea Đurđević, Jelena Golubović.
Pritisnula sam taster jer je rekao da voli psihički normalne devojke. Prvo, ja nisam normalna, drugo on nije normalan što je to uopšte rekao. Aca je inače sjajan momak, ali je slagao da voli normalne devojke, to je laž - rekla je Anđela, dok se Dea Đurđević pravdala da je morala da pritisne taster zbog Živanovićeve bivše cimerke Katarine Gardijan koja je stajala pored nje.

Foto: Printscreen

- Aco, ti si lep, zgodan i neophodan, ali me Katarina treći put gazi, pa sam morala da pritisnem taster. Evo ja ću kao kompenzaciju tebe da izvedem na kafu. Izvini molim te  - našalila se Dea.

Foto: Printscreen

U trećoj rundi, pevač je trebalo da pokaže neki svoj talenat, a on je odlučio da otpeva pesmu iz njegovog kraja.

U poslednjoj rundi, Aca je morao da u igri ostavi samo dve dame, a on se odlučio za njegove koleginice, Pinkove zvezde - Katarinu Gardijan i Anju Tomić.

Foto: Printscreen

Došao je trenutak da Aca postavi pitanje i donese krajnju odluku, a on je devojke iskoristio priliku da ih pita kojoj se više sviđa.

Aca mi se ovako kompletno sviđa. Fizički da - bila je iskrena Anja.

Živanović se na kraju ipak odlučio za Anju, a Andrija je otkrio da je on na papiriću odmah i napisao njeno ime.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Aca Živanović

#Anđela Veštica

#Dušica Grabović

#Izvedi me

#Stanija Dobrojević

'