AKTUELNO

Jedan Užičanin juče je bio "meta" prave potrage, kada je nakon oglašavanja da ga traže iz EPS-a, njegova fotografija osvanula na Fejsbuku. Razlog za to bio je, reći će neki, neverovatan za današnje vreme.

Naime, jedan Užičanin juče se našao u šalter sali pomenute firme i tom prilikom izgubio novac, ali imao je sreće da ga pronađe osoba koja ni sekunde nije razmišljala da li da ga vrati. Čitava stvar brzo je oglašena na Fejsbuku i potraga je brzo obustavljena.

"Poštovani molim vas da l' možete da objavite sliku čoveka koji je izgubio pare u šalter sali EPS-a. Novac je pronašao radnik obezbeđenja i novac je u EPS-u u šalter sali, pa ako ga neko zna da mu prenese da dođe da mu se vrate njegove pare koje je izgubio", piše u objavi na Fejsbuk stranici "Užice-oglasna tabla".

Objava je brzo urodila plodom, pa se javila i ćerka muškarca sa fotografije.

"A lepo sam mu rekla, idi tata što te mrzi, pitaj jesu li ti tamo ispale pare, kaže bila gužva bilo mi glupo da pitam, vratio se nazad", prokomentarisala je ona, na šta se brzo nadovezao pošteni nalazač i objasnio da su kod njega i kablovi, koje je čovek takođe izgubio.

"Kad god mi dođe da zamrzim ljudsku vrstu, naiđe ovako neko i vrati mi veru u ljude!", samo je jedan od komentara na epilog ove divne priče.