AKTUELNO

Lepa Špankinja, 19-godišnja Laura iz Galacije, postala je viralna na internetu širom Balkana kada je na iznenađenje svih naroda širom regiona pre nekog vremena objavila veliki broj videa gde peva dobro poznate balkanske pesme.

Kao devojka koja često ističe da je "ta cura koja peva balkanske pesme iako nije sa Balkana", Laura Marin je otkrila da ona već šest godina uči naš jezik i već šest godina uživa da peva pesme iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine... i to sa jednim jedinim ciljem - da postane pevačica na našoj estradi.

Ćao svima, moje ime je Laura Marin i ja sam ta devojka koja već šest godina uči samostalno ovaj jezik, i šest godina snima sebe kako peva balkanske pesme za društvene mreže sa željom da jednog dana bude pevačica na balkanskoj estradi.
@zovemselaura

♬ FRKA - nipplepeople
I, konačno ću objaviti svoj prvi singl. Nisam ranije izbacivala nijednu autorsku pesmu jer nisam imala prilike da sve bude kako sam htela, ali kada sam jedne subotnje večeri komponovala ovu pesmu imala sam neki unutrašnji osećaj da je moram izbaciti ove godine", rekla je ona pa dodala da se pesma zove "Božja ćerka" i da će biti objavljena 5. juna na njen 20 rođendan.

U komentarima ispod videa mnogi su Lauri poželeli sreću sa prvom pesmom, smatrajući da će biti pravo osveženje na balkanskoj sceni.

"Volimo te i jedva čekamo pesmu", "Bićeš pravo osveženje na našoj sceni", "Iskreno, očekujem da će pesma biti pravi hit", bili su samo neki od komentara ispod njenog videa.

Na Evroviziji navijala za Srbiju i Hrvatsku

Laura je nedavno objavila i duhovit video u kom je objasnila da je na Evroviziji navijala za dve balkanske zemlje - Srbiju i Hrvatsku.

"Laura u Španiji smo, ne mora svako da zna za koga navijaš", napisala je ona na jednoj fotografiji, dok je pored nje objavila i onu gde sa osmehom drži dve zastave - srpsku i hrvatsku.

Autor: