AKTUELNO

U današnje vreme mnogi roditelji prinuđeni su da decu neretko ostave sa svojim roditeljima, kada ne mogu da ih vode u vrtić ili školu iz opravdanih razloga.

I dok mnogi roditelji jedva čekaju da provedu vreme sa svojim unucima, pojedini nisu oduševljeni zbog te "obaveze". Jedna mama je nedavno ostavila mnoge ljude u šoku kada je otkrila da se njen otac naljutio na nju jer je "džaba provodio" vreme sa unukom.

Nisu svi oduševljeni da budu sa unucima ili ipak jesu

Ona se obratila drugim korisnicima portala Mumsnet u želji da dođe do nekog rešenja, a svoju priču iznela je do detalja.

- Moj tata se danas dobro "našalio", ali se niko nije smejao. Roditelji su mi nedavno došli u posetu, otac je ubrzo počeo da se igra sa ćerkicom, ona njega obožava. I tako, igrali su se, a onda je on ustao i rekao mi da ide "u banku po svoju platu" - objasnila je uznemirena majka i dodala.

- Zbunjeno sam ga pogledala i pitala o kojoj plati je reč, a on mi je rekao "za ovo", što je značilo da je očekivao da mu platim jer se igrao sa unukom - napisala je anonimna majka.

Potom je upitala ostale korisnike da li je nerazumno to što se oseća povređeno jer njenog oca mrzi da provodi vreme sa unukom.

Debate i problemi

Ipak, korisnici ove plaforme nisu videli lošu nameru njenog oca, te su bili jednoglasni u stavu da se on samo šalio.

- Zašto to mislite? Svi ​​ostali to shvataju kao šalu - dodao je drugi, podržavajući šalu njenog oca.

Međutim, mama je bila ubeđena da nije reč o šali. Pa je zato ovo dodala u objavu:

- Nije se šalio, bio je ozbiljan, rekao je da treba da se igra sa mnom ili sa bakom, pa je otišao u šetnju.