AKTUELNO

Muškarac Željko K. (52) iz Bradića nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se juče nešto pre 20 časova dogodila na pružnom prelazu na Lagatoru, potvrđeno je iz policije jutros za Kurir.

Osnovno javno tužilaštvo obavilo je uviđaj i naložilo obdukciju nastradalog. U ovoj nesreći teške telesne povrede zadobio je Š.M. (68), navodno državljanin Bosne i Hercegovine, a iz lozničkog Zdravstvenog centra je potvrđeno da je on odmah posle prve ukazane pomoći, još sinoć, iz ove ustanove prebačen na Neurohirurgiju Kliničkog centra u Beogradu.

Podsetimo, putnički voz je išao iz pravca Šapca ka Loznici i na prelazu udario u putnički automobil. Vozač je na licu mesta nastradao, dok je druga osoba, prebačena u lozničku bolnicu sa teškim telesnim povredama. Na lice mesta izašla je policija, a intervenisali su vatrogasci.

Od siline udarca automobil je završio u kanalu, a meštani iz okolnih kuća kažu da se čuo strahovit prasak. Inače, pružni prelaz na ovom mestu nema rampu, ali je propisno obeležen.

Inače, na području grada Loznice nalazi se 21 putni prelaz, od toga je pet osigurano, jedan poluautomatskim branicima, a četiri mehaničkim.

Autor: