AKTUELNO

Ovog leta posetite vodenu oazu zabave, adrenalina i relaksacije u srcu panonske ravnice.

Otvara se još jedna uzbudljiva letnja sezona u Petroland Aquaparku.

Smešten usred prostrane panonske ravnice u Bačkom Petrovcu, ovaj avanturistički kompleks nudi raznovrsne sadržaje i atrakcije za posetioce svih uzrasta.

Uzbudljiva senzacija na vodi i opuštajuće utočište pod suncem

Ove sezone, Aquapark Petroland nudi još više uzbuđenja i zabave svojim posetiocima.

Očekuje vas prava adrenalinska poslastica - nezaboravna vožnja na osam spektakularnih tobogana, rafting avantura na divljoj reci, kao i jedinstveni doživljaj pravih morskih talasa na otvorenom bazenu.

Video: Petroland Aquapark

Za sve one koji žele da se opuste, na raspolaganju je bazen za relaksaciju sa vodenim masažama, kao i novi Amazonia Wellness & Spa sa 5 tipova sauna, đakuzijem i tepidarijumom, za trenutke potpunog hedonizma.

I najmlađi će uživati

U Aquaparku postoji poseban kutak za male avanturiste. Veliki dečiji bazen sa šarenim toboganima, kulama i prskalicama poziva na bezbrižnu igru, smeh i nezaboravne trenutke.

„Najdragoceniji trenuci su osmesi na licima nakon hrabrog spusta niz visoke tobogane i molbe mališana da ostanu još malo i uživaju u vodenim avanturama“, rekao je generalni menadžer Samuel Šlemender.

Foto: Petroland Aquapark

Cene ulaznica i promotivne akcije

Ove sezone, Aqupark Petroland je pripremio specijalne promotivne akcije za svoje posetioce. U ponudi su razne vrste ulaznica, uključujući dnevne, sezonske i porodične pakete. Postoji i mogućnost kupovine online ulaznica čije su cene povoljnije u odnosu na cene na blagajnama.

Posetiocima je trenutno dostupna i velika promo akcija „Uzmi utorak“, kada će cena ulaznice za sve biti 990 din.

Radno vreme kompleksa je svakog dana od 10 do 19 časova.

Aquapark Petroland: Zabava za sve generacije

Nova letnja sezona u Petroland Aquaparku donosi uzbudljive novine. Svake nedelje, posetioce očekuje raznolik program koji garantuje dobru zabavu uz pena party i DJ nastupe:

29.06. Oxygen party

06.07. Royall challenge

27.07. Relax and beauty day

10.08. Oboji dan

24.08. Never ending party

Pridružite se letnjoj avanturi na vodi u Petroland Aquaparku i stvorite nezaboravne uspomene sa porodicom i prijateljima!

Za više informacija posetite sajt www.petroland.rs i IG stranicu https://www.instagram.com/aquaparkpetroland/

Autor: Aleksandra Aras