AKTUELNO

U okviru Internacionalnog takmičenja Miss Tourism Planet u Grčkoj, ove godine je napravljen prvi presedan – odabrano je čak 15 učesnica koje će se uputiti na prelepo grčko ostrvo Mikonos. Pored standardnih titula koje se dodeljuju svake godine, uvedena je i nova titula – Miss Summer Planet 2024.

Ponosna vlasnica ove titule je Marija Čitaković iz Srbije, koja je svojim šarmom, lepotom i harizmom osvojila srca žirija i publike. Ovaj izvanredan uspeh za Srbiju donosi novu dimenziju prepoznatljivosti i prestiža u svetu međunarodnih takmičenja lepote.

Foto: Ustupljene fotografije

Na takmičenju su, osim Srbije, učestvovale i predstavnice iz brojnih zemalja, uključujući Sri Lanku, Japan, Crnu Goru, Ukrajinu, Poljsku, Nemačku, Italiju, Mađarsku...

Ova međunarodna manifestacija nije samo prilika za promovisanje turizma, već i za kulturnu razmenu i jačanje prijateljskih veza među narodima.

Foto: Ustupljene fotografije

Takmičenje Miss Tourism Planet nastavlja da privlači pažnju širom sveta, a ovogodišnje inovacije i uspeh Marije Čitaković sigurno će ostati upamćeni kao jedan od najvažnijih trenutaka u istoriji ovog događaja.

Foto: Ustupljene fotografije

Autor: Aleksandra Aras