AKTUELNO

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) prof. dr Sanja Radojević Škodrić obišla je danas filijalu Fonda u Zrenjaninu, i tom prilikom održala niz sastanaka sa zaposlenima, direktorkom i načelnicima sektora, ali i razgovarala sa prisutnim osiguranicima.

Direktorka RFZO je ispostavu u Zrenjaninu posetila u okviru redovnih poseta filijalama. Sa zaposlenima je imala konstruktivne dijaloge u vezi sa unapređenjem procesa rada i kako osiguranicima olakšati sva prijavljivanja vezana sa zdravstveno osiguranje.

Prof. dr Sanja Radojević Škodrić je sa osiguranicima razgovarala o raznim problemima kao što su liste čekanja, lekovi koji se ne nalaze na listi lekova, bolovanja i drugo, kao i kako unaprediti navedeno u narednom periodu.

- U okviru redovnih poseta obišli smo filijalu u Zrenjaninu, zaduženu za Srednjobanatski okrug koja broji više od 160.000 osiguranika. Razgovarali smo o svemu što kolege iz Zrenjanina dobro i uspešno rade, ali i o pojedinostima koje bi trebalo unaprediti i učiniti im lakšim i jednostavnijim za rad - izjavila je tim povodom prof. dr Sanja Radojević Škodrić, direktorka Fonda zdravstva.

Dodala je da RFZO čine ljudi koji svakodnevno daju sve od sebe kako bi pomogli svakom građaninu naše zemlje kojem je pomoć potrebna.

Autor: Jovana Nerić