AKTUELNO

Ova svirepa ubistva i mučenja šokirala su javnost u Srbiji.

Godinu na izmaku pamtićemo po brojnim ubistvima, samoubistvima, slučajevima zastrašujućeg nasilja u porodici, ali i među vršnjacima. Izdvojili smo pet najmostruoznijih zločina.

UBISTVO PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ

Direktor policije otkrio: ZNAMO KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ!

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila, a njeno telo je dan kasnije pronađeno na nasipu u naselju Crvenka u Borči.

Policijska istraga ne jenjava i danonoćno se radi na rasvetljavanju ovog slučaja, tvrdi direktor polcije Vladimir Rebić, navodeći da policija poseduje značajne dokaze.

Foto: Printscreen Facebook

Mediji su se mescima bavili spekulacijama ko je i na koji način usmrtio pevačicu, a sa monstruoznim zločinom u vezu su dovodili njenog supruga Zorana Marjanovića i članove njegove porodice. U igri je bilo više scenarija: da je Jelenu ubio član sekte, manijak sa Fejsbuka, napadač koji je nameravao da je siluje, bivši osuđenik, a potom i suprug. Obdukcija je pokazala da je ubijena sa velikim brojem udaraca u glavu tupim predmetom.

UBISTVO TROGODIŠNJE ANĐELINE STEFANOVIĆ U VRATARNICI!

ŠEST MESECI OD UBISTVA MALE ANĐELE! Ubica vraćen u Zaječar, evo šta mu PORUČUJU!

U selu Vratarnica kod Zaječara 10. jula dogodio se jeziv zločin kakav se u ovim krajevima ne pamti.

Vladica Rajković (28), iz tog mesta, oteo je sa rođendana svoje jednogodišnje bratanice Anđelinu Stefanović, odveo je do šume, udaljene oko 700 metara od prvih kuća, i tu je, u jarku - silovao.

Nakon toga, je ubio udarcima kamenjem i rukama, tako da je telo devojčice bilo potpuno unakaženo. Posle toga se vratio na rođendan i nastavio da pije. Monstrum se pre zločina slikao sa decom na rođendanskoj proslavi.

Foto: Telegraf

Vladica Rajković je priznao i ubistvo Dragane Stanković (47), iz Vratarnice, s kojom je, prema nepotvrđenim podacima, jedno vreme živeo u vanbračnoj zajednici.

MASOVNO UBISTVO u ŽITIŠTU!

Pink nastavlja inicijativu Stop nasilju!

U noći između 1. i 2. avgusta u  kafiću u naselju Žitište kod Zrenjanina ubijeno je pet osoba, a više od 20 ranjeno.

Foto: Tanjug

Siniša Zlatić je na goste kafića među kojima je bila i njegova bivša devojka pucao iz "kalašnjikova". Veruje se da je okidač za ovaj zločin ljubomora, a Zlatić je u julu prebačen iz Okružnog zatvora u Zrenjaninu u Specijalnu zatvorsku bolnicu Beogradu.

Foto: Printscreen Facebook

Mediji su pisali da će pokušati da se vadi na ludilo.

SLUČAJ ZVERSKI MUČENE I ŽIGOSANE ŽENE U KALUĐERICI!

OPTUŽNICA ZA MONSTRUMA IZ KALUĐERICE! Evo koliko godina zatvora mu preti!

Ahmed Marinković (40) je uhapšen 27. septembra nakon što se dva dana zverski iživljavao nad nevenčanom suprugom Marijom Ferizović (21) u iznajmljenom stanu u Kaluđerici.On je Mariji obrijao glavu, tukao je šipkom od usisivača, povređivao je makazama za lim i žigosao je žaračem na čelu. U policiji kažu da je stravična tortura trajala skoro dva dana u iznajmljenom delu kuće u Ulici 8. marta u Kaluđerici.

Foto: Printscreen Youtube

Kazala je da ju je Ahmet tukao šipkom od usisivača, drškom od metle, kao i da ju je povređivao makazama za lim, urinirao po njoj. To nije sve, Ahmet je Mariju, kako ona tvrdi, sekao žiletom, a potom joj obrijao obrve i isekao joj trepavice. Dok je ta tortura trajala njihova deca bila su zatvorena u susrednoj sobi. Razlog je bila navodna prevara.

UBISTVO MAJKE I BEBE U VETERNIKU!

NJIHOVU ĆERKU I UNUKU ISKASAPIO JE MONSTRUM IZ VETERNIKA! Roditelji ubijene Slavice Sabo otkrivaju šta je prethodilo jezivoj tragediji! (VIDEO)

Slavici Sabo (24) i njenoj četvoromesečnoj ćerki Nikolini Sabo život je na najsvirepiji način oduzeo 14. avgusta je njen muž, odnosno otac deteta Arpad Sabo (29).

Arpad Sabo je bio pod dejstvom alkohola, kada se najpre posvađao sa suprugom, a potom je izvadio nož i izbo, a nakon toga je ubio njihovu četvoromesečnu bebu. Pobegao je pešice.

Foto: Printscreen Facebook

Zahvaljujući munjevitoj reakciji novosadske policije pronađen je i uhapšen u Bačkoj Palanci.

S. Milovanov

#2016

#Jelena Marjanović

#Nasilje

#Porodica

#Ubistvo

#Zločin

'