AKTUELNO

U selu Gornja Draguša postoji kuća koja već godinama intrigira lokalno stanovništvo i posetioce zbog svoje jezive reputacije.

Prema lokalnom predanju, kuća je bila dom jedne porodice koja je iznenada nestala pre više decenija, a nakon toga se kuća smatra ukletom.

Iako su meštani pokušali da je prodaju ili iznajme, niko nije želeo da živi u njoj zbog strašnih priča koje kruže o njoj. Navodno, u kući se čuju zvukovi koraka, lomljenje stakla i vriska, dok su neki meštani čak tvrdili da su videli duhove u njoj.

U jednom trenutku je kuća bila predmet interesovanja medija o paranormalnim pojavama. Međutim, čak ni to nije uspelo da privuče kupca za ovu neobičnu nekretninu.

Iako se možda čini da je ovaj slučaj samo jedna od mnogih urbanih legendi, za meštane sela Gornja Draguša ovo je stvarna i jeziva priča koja ih prati već godinama. Iako nema čvrstih dokaza o postojanju paranormalnih pojava, kuća i dalje privlači pažnju znatiželjnika koji žele da se uvere u njenu jezivost.

U svetu postoje mnoge kuće i nekretnine koje su stekle reputaciju ukletih, ali kuća u selu Gornja Draguša svakako zaslužuje pažnju kao jedna od najjezivijih i najintrigantnijih među njima. Ako ste avanturističkog duha i želite da doživite nešto zastrašujuće, ova kuća je definitivno vredna posete!