AKTUELNO

Mladi Indonežanin (26), čiji su inicijali AK, prošle godine na Instagramu upoznao je svoju vršnjakinju i sadašnju suprugu, Andidu Kanzu, koju je zaprosio nakon godinu dana viđanja.

Svaki put kad bi se sastajali, Andida bi nosila nikab, deo muslimanske tradicionalne odeće kojim žene pokrivaju lice. Budući mladoženja to nije video kao problem, već kao njenu predanost islamu.

Kao što je već navedeno, godinu dana kasnije, odlučili su da se venčaju. Ceremonija je bila skromna i održana u domu mladog AK, a na istoj nisu prisustvovali Adindini roditelji jer su, kako je rekla, umrli davno.

Međutim, ubrzo nakon venčanja, AK je počeo da sumnja u svoju novopečenu suprugu jer je, kako je navedeno na portalu "South China Morning Post", izbegavala intimne odnose govoreći mu da se ne oseća dobro ili da su došli "oni dani" u mesecu.

Iako je bio pun razumevanja, crv sumnje mu nije dao mira, pa je AK odlučio da istraži malo dalje i kontaktira njenu porodicu. Nakon 12 dana potrage, uspeo je da sazna adresu na kojoj je odrasla. Međutim, na njegovo veliko iznenađenje, Kanza je otkrio da su Andidini roditelji još uvek živi, ali i da ona nije zapravo ono za šta se predstavlja. Saznao je da je Andida zapravo muškarac!

Andidini roditelji su mu rekli da je on počeo da se oblači kao žena 2020. godine, i da je zapravo muškarac identifikovan kao ESH, kao i da nikada nisu čuli da je AK njihov zet, niti da je on uopšte postojao u Andidinom životu.

Zgranut i razočaran svojim saznanjima, AK je prijavio svoju suprugu policiji, a Andida je, nakon hapšenja, priznala da je njen plan sve vreme bio da se dokopa porodičnog nasledstva mladog Indonežanina.

U svom izveštaju, policija je zabeležila da je Andidina sličnost sa ženom neverovatna, pogotovo kada se našminka.

"Glas mu je nekako piskav, mnogo zvuči kao ženski," navedeno je u izveštaju.

Andida je trenutno u postupku i terete je za prevaru i obmanu, a preti joj zatvorska kaznu u trajanju od 4 godine.