AKTUELNO

Mačka po imenu Kala, raspevana životinja koja je svojim glasom oduševila čitav svet i postala viralna na društvenim mrežama, kako je njena vlasnica Elizabet Tot objavila, nažalost je juče uginula.

Na TikToku profilu "elizabethtoth23", njena vlasnica je tužnom objavom rasplakala mnoge fanove preslatke i raspevane mačke. Kako je vlasnica objasnila, iako ju je udomila misleći da je mlada i da je život pred njom, ispostavilo se međutim da je mačka mnogo starija nego što je ona mislila.

Udomila sam je misleći da je mlada i da je ceo život pred njom. Međutim Kala se razbolela i nije se oporavljala. Odvela sam je kod veterinara, gde su testovi otkrili da je mnogo starija nego što smo veterinar, azil i ja mislili. Iako smo bili optimistični i iako se Kala hrabro borila, stanje joj se nije poboljšavalo", napisala je Elizabet.

@elizabethtoth23

Cala will live on forever thanks to all of you 🧡🐱 #RIPCala #igomeow #catsoftiktok #cattok #orangecatbehavior

♬ Night Trouble - Petit Biscuit

Kako je dodala, njena miljenica Kala na kraju je uginula na njenim rukama.

"Bila je okružena ljudima koji je vole. Hvala što ste je voleli jednako kao i ja. Omogućili ste joj da živi zauvek! , napisala je Elizabet.

Postala poznata preko noći
Kala, žuto-bela simpatična mačka postala je preko noći slavna nakon viralnog videa "I Go Meow", koji je kasnije više puta obrađivan.

A najpoznatija obrada njenog pevanja dolazi od Dejvida Skota, poznatijeg kao "The Kiffness", koji je Kalinom izvođenju dodao sopstveni tekst i muziku.