AKTUELNO

Mirko Ivanić, jedan je od najboljih fudbalera Crvene zvezde, u kontinuitetu poslednjih nekoliko sezona.

Miran, tih, povučen, skroman... Samo su neke od osobina miljenika Zvezdine publike. Mirko Ivanić privatnost i lični život drži daleko od javnosti i medija.

Za njega se zna da je veliki ljubitelj pasa. Obožava prirodu, posebno srpske planinske lepotice, gde često odlazi sa suprugom Natašom. Tu Ivanići pronalaze mir. Obožavaju i putovanja u inostranstvo, gde posećuju istorijske i antičke objekte.

Ono što posebno treba da raduje sve navijače Crvene zvezde je da će se Mirko i Nataša uskoro ostvariti kao roditelji. I taj podatak bi mogao biti ključan za nastavak karijere fudbalera crveno-belih. Mirko Ivanić je na finalu Kupa Srbije u Loznici pokazao koliko voli decu, tako što je jednom dečaku koji je utrčao na teren pomogao da dobije crveno-beli dres.

Iako Mirko Ivanić godinama unazad ima unosne ponude iz Saudijske Arabije i to od nekoliko klubova, nije želeo da napušta Marakanu. Nikada u karijeri nije jurio za novcem. Ugovor sa Crvenom zvezdom veže ga do juna sledeće godine, pa postoji realna opcija da posle pet godina napusti stadion "Rajko Mitić".

Opet, sa druge strane, trudna supruga i dete na putu mogli bi da znače da Mirko Ivanić donese odluku da ostane u Crvenoj zvezdi. Sve u svemu, pred njim i čelnicima šampiona Srbije je uzbudljivo leto.