AKTUELNO

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je protiv Slovenije (1:1) u meču drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj!

Vodili su Slovenci sve do 96. minuta, praktično imali pobedu u džepu, a onda je Luka Jović u maniru rasnog strelca pogodio glavom za veliko slavlje svog tima.

Jan Oblak je činio čuda na golu Slovenije, a u poslednjoj situaciji na meču je bio nemoćan. Luka ga je matirao glavom posle kornera.

Izneo je golman Atletiko Madrida svoje utiske posle utakmice.

- Boli primljeni gol u poslednjim sekundama. Nismo uspeli, ostala nam je još jedna utakmica. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i nadam se da ćemo sledeći put biti još bolji. Gol u nadoknadi vremena, poslednji minuti, gužva u šesnaestercu, lopta je došla do njih i postigli su gol. Nema na čemu, to je fudbal. Teško je smisliti šta i kako, uvek je problem u poslednjim sekundama kada ceo njihov tim krene u napad. Nažalost, samo bod, ali kao što sam rekao, imamo još jednu utakmicu. I želim da se utakmica sa Engleskom odigra na najbolji mogući način - rekao je Oblak.

Slovncima je ostala utakmica protiv Engleske, dok će Srbija na megdan Danskoj, posle ćega će biti poznato ko će u osminu finala iz izjednačene C grupe!

Autor: Iva Besarabić