AKTUELNO

Fudbalske reprezentacije Ukrajine i Belgije odigrale su bez pobednika i bez golova u poslednjoj utakmici grupe E na Evropskom prvenstvu.

Taj epilog, uz onaj u Frankfurtu gde su igrali Rumunija i Slovačka (1:1) u konačnom zbiru Ukrajinu je postavio na poslednje mesto grupe i eliminisao je sa Evropskog prvenstva.

Četa Sergeja Rebrova završila je grupu sa identičnim brojem bodova kao i sve tri ostale reprezentacije u grupi koje nastavljaju takmičenje u nokaut fazi.

Belgija je odigrala vrlo loš meč, najslabiji na turniru i može se konstatovati da je uz dozu sreće prošla dalje. Igra koju su prikazali izabranici selektora Tedeska može samo da ih brine pred nastavak takmičenja.

Belgijanci su na kraju grupu završili na drugom mestu i u osmini finala čeka ih jedna od favorita za osvajanje turnira Francuska.

Sve najvažnije momente sa meča u Štutgartu mogli ste da pratite uz LIVE BLOG na B92.sport u nastavku.

Golman najbolji kod Belgijanaca

Koen Kastels je u nekoliko situacija doslovce spasio svoj tim da ne potone u živo blato. Sa nekoliko intervencija je doprineo da njegova mreža ostane netaknuta i da Belgijanci ipak odu u osminu finala.

Autor: Dalibor Stankov