AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Konačno ste se uhvatili u koštac sa problemom i shvatili od diplomatije može biti koristi. Večera za dvoje će vam zvučati dobro i prihvatate. Bićete ljubazni. Spavanje vam je potrebno posle stresnog dana.

Foto: Pixabay.com

BIK

Diplomatija može rešiti dosta stvari. Pokušajte. Svi su lenji danas za bilo kakav rad ali posao ipak nemože da čeka. Jedan mali flert ili izlet bi trebalo da bude signal da preispitate svoja osećanja. Čuvajte bešiku. Manja prehlada.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Oni koji se bave restoranima,ili imaju magazine mogli bi imati uspeha danas. Morski plodovi neka budu glavni na meniju a u magazine glavna tema More i Sunce. U bračnim vezama se oseća izvesna doza napetosti. Posebno Blizanci treće dekade će to osetiti. Alergije.

Foto: Pixabay.com

RAK

Sastanak sa Vagom može dobro proći. Diplomatija pod broj jedan. Stara ljubav vas zove, može se reći i opterećuje pitanjima koje ste vi prevazišli odavno. Nesigurnost vam donosi frustraciju i anksioznost.

Foto: Pixabay.com

LAV

Šef ili direktor može imati nezgodu na poslu. Željni ste promena. Usamljeni Lavovi kojih je malo potražiće svoju staru ljubav. Imate otežano disanje.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

U punom ste zamahu. Imate osećaj da se spremate za veliki uspeh. Partner je neko ko vas podržava i koji je dobar ideolog. Hipohondrični ste.

Foto: Pixabay.com

VAGA

U zavisnosti od vaših godina starosti saradnici će se postaviti pomalo ne prijatno ali to nije razlog da vi klonete duhom. Žena Vaga ima susret sa muškim Strelcem a muškarac Vaga sa ženom Vodolijom. Ne unosite sami sebi negativnu energiju.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Ne dozvolite da vas ljubomora i posesivnost sputavaju u ostvarenju vaših ciljeva. Bićete šarmirani od strane osobe koja se bavi nekim neobičnim poslom. Bolovi u nogama.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Nemir i ne stabilnost na poslu mogu izazvati ne zadovoljni saradnici. Potrebna vam je komunikacija sa partnerom. To je osoba koja je malo energičnija od vas. Panika vam stvara strah.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Ukoliko radite sa Škorpijonom očekuje vas uspeh i uvećanje budžeta. Potreban vam je neko ko će da razume vašu preteranu potrebu za poslom i dominacijom. Stres smanjite fizičkim vežbama.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Ukoliko ste opterećeni kućnim dešavanjima vaš posao mora da trpi. Sve obaveze ostavljate za narednu nedelju. Deca su vam preokupacija pa ćete vreme provresti u domu i brinuti više o njima nego o partneru. Nervoza.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Osobe rođene u drugoj dekadi ovog znaka mogu imati problem naplate dugovanja. Partnerski odnosi su vam bitni jer to pojačava vaš sistem vrednosti. Gradite samopouzdanje.

Foto: Pixabay.com,

Autor: